Skip to content

Begeleider Nachtzorg, Dennendal, 24-28 uur

Den Dolder, Utrecht, NederlandBegeleider

Ben jij geen ochtendmens en zie jij de voordelen van werken in de nacht?  Dan hebben wij dé vacature voor jou!

Hoe je als begeleider nachtzorg positieve energie brengt

Als begeleider nachtzorg zorg jij voor een goede en veilige nachtrust voor onze cliënten. Samen met een toegewijd team ben je verantwoordelijk voor hun welzijn, zowel op het terrein als in de omliggende locaties in de wijk. Je houdt de monitoren scherp in de gaten en zorgt ervoor dat alles vlekkeloos verloopt.  Je werkt samen met een hecht team van begeleiders nachtzorg om ervoor te zorgen dat iedere bewoner de beste zorg krijgt. Je werkt samen met een team en bent verantwoordelijk voor zowel de woning op het terrein als locaties in de wijk. Samen met je collega’s houd je de monitoren in de gaten. Wanneer er iets gebeurd op een locatie buiten Dennendal, zal je contact leggen met de collega die nachtdienst heeft op de betreffende woning. Is de zorgvraag op het terrein van Dennendal, dan ga je zelf met een collega naar betreffende zorgvraag toe. Per nacht ga je twee keer per nacht met een collega het terrein over om de cliënten te helpen die een standaard zorgvraag hebben én om te kijken of alles goed gaat. 

Thuis bij Dennendal

In de bosrijke omgeving van Den Dolder, vind je de locatie Dennendal, op loopafstand van het dorp Den Dolder. Dennendal is echt een dorp op zich, waar iedereen elkaar kent. Er staan zo’n 23 woningen met ieder 5 tot 14 bewoners, daarnaast vind je op het terrein ook verschillende soorten dagbesteding. Ons doel is voor iedere cliënt een zo normaal mogelijk leven faciliteren.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. Dat faciliteren wij binnen Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

  • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
  • Vast contract voor onbepaalde tijd met uren in overleg
  • Een salaris van maximaal €3198,- (FWG 35) voor een persoonlijk begeleider of € 3432,- (FWG 40) voor ondersteunend persoonlijk begeleider, bruto per maand op basis van 36 uur. Daarbovenop in de nachtzorg een zeer interessante vergoeding voor onregelmatige diensten (ORT)
  • Natuurlijk 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof

Jouw kwaliteiten als Begeleider Nachtzorg

Buiten het feit dat je graag ’s nachts aan het werk bent, vragen wij van jou

  • Je hebt een relevante MBO of HBO opleiding afgerond, op minimaal MBO niveau 3
  • Je bent flexibel, taakvolwassen en je voelt je verantwoordelijk voor de inhoud van je werk
  • Je hebt gevoel voor humor, kan relativeren en bent niet bang voor onverwachte situaties
  • Je hebt een open en respectvolle houding en bent sociaalvaardig
  • Je denkt in mogelijkheden en niet vanuit de beperking

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht en drie gemeenten daarbuiten. Daarmee dragen wij bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega’s. We zijn constant in ontwikkeling en daarbij staat de cliënt altijd centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Mooi! Dan pas je bij Reinaerde! We zien we jouw (motivatiebrief en) CV graag tegemoet en hopelijk zien we je snel bij ons op locatie. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Yanna Spenkelink, manager, via 06 51025478. Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar