Reinaerde - Begeleider nachtdienst, Utrecht
Overslaan naar content

Begeleider nachtdienst, Utrecht

Op locatie
 • Utrecht, Utrecht, Nederland
€ 2.338 - € 3.294 per maandBegeleider

Ben jij degene die 's nachts vol energie en met een "wakkere" blik ons team komt versterken? En wil je samen met je team onze bewoners helpen met ondersteuning op maat, zodat ook zij een fijne nacht hebben? Bij de Drie ringen in Utrecht ben jij dan op je plek.

Locatie de Drie Ringen:

De Drie Ringen in Utrecht (het Zand) is een modern en toegankelijk ingericht complex, volledig afgestemd op het gebruik door en voor ouderen. Hier wonen 28 ouderen van middelbare leeftijd tot hoogbejaard met een lichte tot matige verstandelijke beperking en niet aangeboren hersenletsel. Veel bewoners hebben bijkomende lichamelijke problematiek in de vorm van trager en moeilijker bewegen en een afname van zintuiglijke functies en vaardigheden. Dit maakt dat een aantal bewoners rolstoelafhankelijk is. Om hen de beste zorg en ondersteuning te kunnen bieden, wordt er 24-uurs begeleiding met een actieve nachtdienst geboden. Hierin is het methodisch kader Urlings het uitgangspunt in de dagelijkse begeleiding en verzorging.

Dit ga je doen:

Een baan als Nachtzorg is heel divers, als begeleider Nachtdienst haal jij energie uit het verzorgen en ondersteunen en van cliënten met een lichte tot matige verstandelijke beperking en niet aangeboren hersenletsel. Jij weet als geen ander hoe belangrijk het is om zorg te bieden dat afgestemd is op individuele behoeften, mogelijkheden en wensen van de cliënt. Natuurlijk worden de gemaakte afspraken over zorg en ondersteuning vastgelegd in een ondersteuningsplan.
De diensttijden zijn van: 22:15-07:15, waarbij de dienst start en eindigt met een overdracht. Op de locatie ben je in de nacht alleen aanwezig er is wel een achterwacht aanwezig in geval van nood.


Kortom, een dierbare en uitdagende functie voor de echte nachtbrakers onder ons!

Dit heb je nodig:

 • Minimaal een relevante afgeronde mbo-opleiding niveau 3 of 4 (bijvoorbeeld MMZ, Social Work, Verzorgende IG of verpleegkundige
 • Werkervaring met volwassenen met een verstandelijke beperking en/of niet aangeboren hersenletsel
 • Een gestructureerde manier van werken met een open houding voor ideeën en feedback
 • Een open houding met humor

Dit krijg je van ons:

 • Je krijgt bij ons direct een contract voor onbepaalde tijd voor 24-32 uur
 • Een salaris van maximaal € 3294,- bruto per maand op basis van 36 uur FWG 35
 • Natuurlijk 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Bij Reinaerde kennen wij een aanbrengbonus van € 500,- netto als jij een nieuwe collega aanbrengtContact:

Spreekt deze functie je aan solliciteer dan direct. Heb je eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Ellina Donkervoort, Specialistisch Begeleider via telefoonnummer: 06-83250868.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

Wij gaan geen samenwerking aan met ZZP'ers.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar