Skip to content

Begeleider, Nachtdienst, Selma Lagerlöfweg, uren in overleg

Woerden, Utrecht, NederlandBegeleider

Ben jij een echte nachtuil en ben jij op zoek naar waardevol werk? Wil jij thuis en werk goed combineren? Weet jij ’s nachts de beste zorg en ondersteuning te bieden? Dan past deze vacature op Selma Lagerlöfweg bij jou!

Hoe je als Begeleider Nachtdienst positieve energie brengt

Als Begeleider Nachtdienst haal jij energie uit het verzorgen en ondersteunen en van cliënten met Niet Aangeboren Hersenletsel (NAH) en eventueel gerelateerde lichamelijke problematiek. Jij weet als geen ander hoe belangrijk het is om zorg te bieden dat afgestemd is op individuele behoeften, mogelijkheden en wensen van de cliënt. Natuurlijk worden de gemaakte afspraken over zorg en ondersteuning vastgelegd in een ondersteuningsplan. Samen met jouw collega’s van het team wonen doe je dit op een gestructureerde werkwijze, waar duidelijke communicatie een belangrijke factor is.


Als begeleider nachtdienst geef je uitvoering aan de afspraken uit de ondersteuningsplannen. Het betreft een actieve nachtdienst, je bent dus wakker en ziet de sterrennacht dus op zijn mooist. Tijdens de nachten bied jij de cliënten de ondersteuning en zorg die nodig is en verzorg jij de ondersteunende taken voor de volgende dag. Natuurlijk sta jij altijd paraat om de incidentiele ondersteuning en begeleiding te bieden aan de bewoners.


De diensttijden zijn van: 23:00-07:15 uur, waarbij de dienst start en eindigt met een overdracht. Op de locatie ben je in de nacht alleen aanwezig.


Kortom, een dierbare en uitdagende functie voor de echte nachtbrakers onder ons!

Wil je écht iets betekenen voor een ander? Aarzel niet en solliciteer meteen!

Thuis bij Reinaerde Selma Lagerlöfweg

De Selma Lagerlöfweg is een woonlocatie voor cliënten met niet aangeboren hersenletsel (NAH) en lichamelijke beperking (LG) in de leeftijd van 30 tot 70 jaar oud en ligt nabij het winkelcentrum Snel en Polanen, en is goed bereikbaar met het openbaar vervoer en vlakbij het centrum van Woerden.


De zorg die geboden wordt is individueel gericht (maatwerk) en ligt op het gebied van ADL, het bieden van structuur en overzicht op de dag en individuele begeleiding m.b.t. werk, sociale contacten of vrije tijd.


Op de Selma Lagerlöfweg werk je wisselende diensten, 7 dagen per week inclusief actieve nachtdiensten.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. Dat faciliteren we binnen Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Ook is jouw inzet prijzenswaardig en daarom kun je in elk geval rekenen op:

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Een contract voor onbepaalde tijd voor uren in overleg
 • Een salaris van maximaal € 3105,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35)
 • Onregelmatigheidstoeslag
 • Natuurlijk 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling van extra verlof

Jouw talent als Begeleider Nachtdienst

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb/ben je ook:

 • Minimaal in het bezit van een diploma van een afgeronde relevante mbo 4
 • Natuurlijke interesse in en ervaring met de NAH/LG doelgroep
 • Bereid om te werken in de nachten te werken
 • Aanvullende kennis van de methodiek NAH of de bereidheid om hierin deze training te volgen
 • Een stevige en sociale persoonlijkheid met levenservaring, je weet te allen tijde rust en overzicht te bewaren
 • Bereid te denken in mogelijkheden, waar dit niet altijd vanzelfsprekend is

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht en drie gemeenten daarbuiten. Daarmee dragen wij bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en daarbij staat de cliënt altijd centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet! Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Petra van der Haven Specialistisch Begeleider via telefoonnummer: 06-82597026.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar