Reinaerde - Begeleider Nachtdienst, Marokkodreef, 28 uur
Overslaan naar content

Begeleider Nachtdienst, Marokkodreef, 28 uur

Op locatie
 • Utrecht, Utrecht, Nederland
€ 2.393 - € 3.360 per maandBegeleider

Ben jij een echte nachtuil en ben jij op zoek naar waardevol werk? Weet jij ’s nachts de beste zorg en ondersteuning te bieden? Dan past deze vacature op de Marokkodreef bij jou! Je weet wat ADL inhoud en bent niet vies van de verzorging van de kinderen. 


Hoe je als Begeleider Nachtdienst positieve energie brengt

Als Begeleider Nachtdienst haal jij energie uit het ondersteunen en van kinderen in de leeftijdscategorie van 4 tot 18 jaar die te maken hebben met een ontwikkelingsachterstand, meervoudige en/of verstandelijke beperking. Dit in combinatie met gedrag dat een (zeer) intensieve begeleiding en behandeling vraagt. De kinderen waarmee je te maken krijgt zijn erg gebaat voorspelbaarheid en structuur.


Als begeleider nachtdienst geef je uitvoering aan de ondersteuningsplannen. Het betreft een actieve nachtdienst, je bent dus wakker. Vanuit een andere locatie is er ondersteuning aan de locatie voor de nachten door middel van een uitluister systeem. In de nacht ben je ook bezig met ondersteunende taken aan de dagdienst en houdt jij je bezig met de verzorging voor de kinderen die dat nodig hebben in de nacht. Op de Marokkodreef wordt gewerkt volgens de visie van Triple C (Cliënt, Coach, Competentie).


De diensttijden zijn van: 22.15 – 07.15 uur, waarbij de dienst start en eindigt met een overdracht. Op de locatie is nog een tweede nachtdienst aanwezig. Samen met je collega’s stem je het dienstenpatroon af.


Kortom, een dierbare en uitdagende functie voor de echte nachtbrakers onder ons! Sta jij stevig in je schoenen en wil je écht iets betekenen voor een ander? Aarzel niet en solliciteer meteen!


Thuis bij Reinaerde de Marokkodreef

De Marokkodreef is observatie en behandelgroep waar kinderen en jongeren in de leeftijd van 4 tot 18 jaar een (tijdelijke) verblijfsplek in een beschutte omgeving wordt geboden. Deze locatie beschikt over een klein terrein, midden in de wijk Overvecht en bestaat uit 3 verschillende woningen: Marokkodreef 7, 13 of 17. Elke woning onderscheidt zich in leeftijd en ondersteuningsbehoefte, allen gericht op een onvoorwaardelijke samenwerkingsrelatie tussen kind, familie / wettelijk vertegenwoordigers en begeleiders. Samen kijken we naar het perspectief voor de toekomst en wordt er eventuele behandeling vastgesteld.


Natuurlijk wordt er gewerkt volgens individuele ondersteuningsplannen, allen gericht op de ontwikkeling, het welbevinden en de kwaliteit van leven van kinderen op de Marokkodreef. Hierin vormen respect en vertrouwen de basis. Doordeweeks gaan de kinderen naar het bijzonder onderwijs of naar het kinderdagcentrum KDC Oikos. KDC Oikos bevindt zich op hetzelfde terrein als de Marokkodreef en is een kinderdagcentrum waar dagbehandeling wordt geboden. Hier worden zij gestimuleerd in hun ontwikkeling op verschillende gebieden (motorisch, cognitief, sociaal-emotioneel, communicatief, enzovoorts) en wordt hen de benodigde zorg geboden.


Meer informatie over de Marokkodreef vindt je hier. Toch liever een videorondleiding? Bekijk dan onderstaande video:


Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. Dat faciliteren we binnen Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Ook is jouw inzet prijzenswaardig en daarom kun je in elk geval rekenen op:

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Een contract voor onbepaalde tijd voor 28 uur per week
 • Een salaris van maximaal € 3.360,- bruto per maand (m.i.v. 01-06-2024) op basis van 36 uur (FWG 35)
 • Onregelmatigheidstoeslag
 • Natuurlijk 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling van extra verlof
 • Bij Reinaerde kennen wij een aanbrengbonus van € 500,- netto als jij een nieuwe collega aanbrengt

Jouw talent als Begeleider Nachtdienst

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Je weet wat ADL inhoud en bent niet vies van de verzorging van de kinderen. Om stevig in je schoenen te staan, heb/ben je ook:

 • Minimaal in het bezit van een diploma van een afgeronde relevante mbo 4
 • Natuurlijke interesse in en ervaring met de doelgroep Kind & Jeugd die te maken heeft met een ontwikkelingsachterstand en/of verstandelijke beperking in combinatie met (zeer) intensieve zorgvraag
 • Bereid om te werken in de nachten te werken
 • Een aanvullende opleiding en kennis van de methodiek Triple-C of de bereidheid om hierin een 5 daagse training te volgen
 • Een stevige en sociale persoonlijkheid met levenservaring, je weet te allen tijde rust en overzicht te bewaren
 • Bereid om te werken aan een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie met de jongeren


De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht en drie gemeenten daarbuiten. Daarmee dragen wij bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en daarbij staat de cliënt altijd centraal.


Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet! Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Eerst nog een vraag? Neem dan contact op met Marc Brugman (recruiter) 06-57769919 of  Hillany Vermeij via T 06-12767646. 
Wij gaan geen samenwerking aan met ZZP'ers.
Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar