Skip to content

Begeleider, Meridiaan, 24-32 uur

Nederland, Utrecht, IJsselsteinBegeleider

Jij maakt (samen met je collega’s) van het huis een thuis voor de mensen die er wonen.
Met een luisterend oor, een oprecht advies en eerlijke hulp. Je ziet de mens achter de beperking.

Hoe je als Begeleider positieve energie brengt

Het beste uit de cliënt halen en ontwikkeling van vaardigheden stimuleren. Dat is jou wel toevertrouwd. Als begeleider ondersteun je de cliënten in het dagelijks leven en bij de ontwikkeling en behouden van vaardigheden die hun zelfredzaamheid vergroten. Je werkt daarbij volgens werkdoelen en samenwerkingsafspraken die voortvloeien uit het ondersteuningsplan. Je levert een actieve bijdrage aan de totstandkoming van de plannen en hebt een signalerende rol in de uitvoering. Je werkt onder supervisie van een Regiebegeleider.


Wij zijn op zoek naar een enthousiaste collega die samen met een groot aantal andere begeleiders de zorg en dienstverlening vormgeven op een fijne locatie die midden in de wijk staat. De diversietijd in zorg en hoeveelheid cliënten maken dat het een dynamische werkplek is.

Thuis bij Reinaerde de Meridiaan

Locatie de Meridiaan in IJsselstein biedt woonruimte- en begeleiding aan 39 cliënten met een matige tot lichte verstandelijke beperking. De Meridiaan bestaat uit een woonkern waar 24-uurs zorg wordt geboden aan 11 cliënten met een matige verstandelijke beperking. Daarnaast wonen er 28 cliënten, in een eigen appartement die begeleiding op afspraak ontvangen of die een ambulant karakter heeft.


Cliënten worden ondersteund bij het behouden/vinden van een balans tussen draagkracht en draaglast, zodat ze zich vanuit hun mogelijkheden, dromen en wensen kunnen ontplooien. De methodiek waarmee gewerkt wordt is BAAS op de woonkern en Krachtig en Zelfbewust voor de overige cliënten.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. Dat faciliteren we binnen Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

  • Ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
  • Een contract onbepaalde tijd voor 24-32 uur per week
  • Een salaris van maximaal € 3009,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35) en natuurlijk 8% vakantiegeld
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Inspraak in je rooster, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen

Jouw talent als Begeleider

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je ook:

  • Een Mbo-opleiding niveau 3 bijvoorbeeld Maatschappelijke Zorg
  • Een gestructureerde manier van werken met een open houding voor ideeën en feedback
  • Aantoonbare kennis van en ervaring met het werken met mensen met een matige of lichte verstandelijke beperking
  • Een proactieve werkhouding, bent taakvolwassen en je neemt een passende verantwoordelijkheid voor de inhoud van je werk
  • Een flinke dosis humor

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Eerst nog een vraag? Dan kan je contact opnemen met Hanneke Verheij, manager, telefoonnummer 06-20449515

Interne kandidaten hebben voorrang bij de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar