Skip to content

Begeleider Logeren, Marokkodreef 17, 12-14 uur

Nederland, Utrecht, UtrechtBegeleider

Ben jij op zoek naar waardevol werk en lijkt het jou leuk om zinvolle logeerweekenden te verzorgen? Heb jij een stevige persoonlijkheid en wil jij een uitdagende baan? Solliciteer dan direct op deze vacature op de Marokkodreef!


Hoe je als Begeleider Logeren positieve energie brengt

Als Begeleider Logeren haal jij energie uit het ondersteunen en begeleiden van jongeren in de leeftijdscategorie van 12 tot 18 jaar die te maken hebben met een ontwikkelingsachterstand, meervoudige en/of verstandelijke beperking. Dit in combinatie met gedrag dat een (zeer) intensieve begeleiding en behandeling vraagt. De kinderen waarmee je te maken krijgt zijn erg gebaat voorspelbaarheid en structuur en kunnen de zorgvraag uiten middels moeilijk verstaanbaar gedrag.


Als begeleider logeren verzorg jij logeerweekenden voor de jongeren die doordeweeks op KDC Oikos verblijven, maar om het weekend gaan logeren op Marokkodreef 17. Dit doe je 2x per maand van vrijdag tot en met zondag. Tijdens deze logeerweekenden geef jij uitvoering aan de ondersteuningsplannen en zorg je voor een zinvolle dag invulling. Op de Marokkodreef 17 wordt gewerkt volgens de visie van Triple C (Cliënt, Coach, Competentie).


Wil jij graag in het weekend werken en wil jij bijdragen aan zinvolle logeerweekenden? Aarzel niet en solliciteer meteen!


Zou je toch graag meer uren willen werken? Dat kan! Samen met jou kijken wij graag naar een combinatie waarin je op flexibele basis meer uren kunt maken op andere groepen. Mocht dit zo zijn, geef dit dan aan in je motivatiebrief.


Thuis bij Reinaerde de Marokkodreef

De Marokkodreef is observatie en behandelgroep waar kinderen en jongeren in de leeftijd van 4 tot 18 jaar een (tijdelijke) verblijfsplek in een beschutte omgeving wordt geboden. Deze locatie beschikt over een klein terrein, midden in de wijk Overvecht en bestaat uit 3 verschillende woningen: Marokkodreef 7, 13 of 17. Elke woning onderscheidt zich in leeftijd en ondersteuningsbehoefte, allen gericht op een onvoorwaardelijke samenwerkingsrelatie tussen kind, familie / wettelijk vertegenwoordigers en begeleiders. Samen kijken we naar het perspectief voor de toekomst en wordt er eventuele behandeling vastgesteld.


Natuurlijk wordt er gewerkt volgens individuele ondersteuningsplannen, allen gericht op de ontwikkeling, het welbevinden en de kwaliteit van leven van kinderen op de Marokkodreef. Hierin vormen respect en vertrouwen de basis. Doordeweeks gaan de kinderen naar het bijzonder onderwijs of naar het kinderdagcentrum KDC Oikos. KDC Oikos bevindt zich op hetzelfde terrein als de Marokkodreef en is een kinderdagcentrum waar dagbehandeling wordt geboden. Hier worden zij gestimuleerd in hun ontwikkeling op verschillende gebieden (motorisch, cognitief, sociaal-emotioneel, communicatief, enzovoorts) en wordt hen de benodigde zorg geboden.


Meer informatie over de Marokkodreef vindt je hier. Toch liever een videorondleiding? Bekijk dan onderstaande video:Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. Dat faciliteren we binnen Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Ook is jouw inzet prijzenswaardig en daarom kun je in elk geval rekenen op:

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Een contract voor onbepaalde tijd voor minimaal 12-14 uur, waarbij het mogelijk is om op flexibele basis meer uren te kunnen werken
 • Een salaris van maximaal € 2.853 bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35)
 • Onregelmatigheidstoeslag
 • Natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling van extra verlof

Jouw talent als Begeleider Logeren

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb/ben je ook:

 • Minimaal in het bezit van een diploma van een afgeronde relevante mbo 3
 • Natuurlijke interesse in en ervaring met de doelgroep jeugd die te maken heeft met een ontwikkelingsachterstand en/of verstandelijke beperking in combinatie met (zeer) intensieve zorgvraag is een pré
 • Bereid om te werken in de weekenden
 • Een stevige en sociale persoonlijkheid, je weet te allen tijde rust en overzicht te bewaren
 • Bereid te denken in mogelijkheden, waar dit niet altijd vanzelfsprekend is
 • Bereid om te werken aan een onvoorwaardelijke ondersteuningsrelatie met de jongeren


De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht en drie gemeenten daarbuiten. Daarmee dragen wij bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en daarbij staat de cliënt altijd centraal.


Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet! Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Mireille Bolink, Specialistisch Begeleider via 06-20231385.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar