Skip to content

Begeleider, kinderdagcentrum de Weteringhoek Houten, 15-20 uur

Nederland, Utrecht, HoutenBegeleider

Ben jij op zoek naar een leuke uitdaging binnen een kinderdagcentrum? Dan zijn wij op zoek naar jou! Voor groep Boom zijn wij op zoek naar een nieuwe collega. Groep Boom is een groep waar kinderen komen voor de BSO en waar ook vakantieopvang wordt geboden.

Hoe je als begeleider positieve energie brengt

Bij kinderdagcentrum de Weteringhoek zijn wij opzoek naar een enthousiaste, flexibele begeleider die ons team komt versterken. Deze vacature is voor de BSO. De BSO is op maandag, dinsdag en donderdag van 14.30-18.00 uur en op woensdag van 13.30 – 18.00 uur. Indien nodig, sta je er ook voor open om overdag bij te springen op de groepen, hierin ben je flexibel.

Waar ga jij je onder andere mee bezig houden?

- Je biedt activerende begeleiding en ontwikkelingsstimulering uitgaande van de mogelijkheden van het individuele kind in de groepsruimte
- Je bent medeverantwoordelijk voor de uitwerking en verfijning van het activiteiten programma van de BSO
- Je bent in staat om activiteiten te bedenken én uit te voeren
- Je bent (mede) aanspreekpunt voor ouders
- Je werkt onder aansturing van de Regie begeleider aan het tot stand brengen de voortgang en de uitvoering van de individuele (deel) ondersteuningsplannen
- Je toont initiatieven, speelt flexibel en creatief in op vragen en situaties
- Je maakt deel uit van overlegvormen/ bijeenkomsten van het kinderdagcentrum

Kinderdagcentrum de Weteringhoek

In Houten staat kinderdagcentrum De Weteringhoek. Het kinderdagcentrum richt zich op de ontwikkeling, zorg en ondersteuning van kinderen van 10 -18 jaar met een ontwikkelingsachterstand, verstandelijke beperking mogelijk ook in combinatie met een ernstige meervoudige beperking, een stoornis in het autistisch spectrum en /of psychiatrische problematiek. Er wordt dagbehandeling geboden welke gericht is op ontwikkelingsstimulering. Uitgangspunt bij het werken met kinderen is de individuele ondersteuningsvraag en de mogelijkheden van het kind en de jongere.

Een deel van de kinderen op de BSO heeft dagbesteding op de Weteringhoek en een deel komt van speciaal onderwijs.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. Dat faciliteren we binnen Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

  • Een contract voor onbepaalde tijd. 4 dagen BSO met de mogelijkheid tot extra invalwerk
  • Ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
  • Een bruto maandsalaris van maximaal € 3009,- bij 36 uur (FWG 35), een eindejaarsuitkering van 8,33% en natuurlijk 8% vakantiegeld
  • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, bijv. een fiets- en sportregeling of extra verlof

Jouw talent als Begeleider

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega’s en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je ook:

  • Een mbo-opleiding Maatschappelijke Zorg minimaal niveau 3
  • Ervaring in het werken met de doelgroep en je beschikt over kennis van de ontwikkelingsfases van een kind
  • Affiniteit met kinderen met moeilijk verstaanbaar gedrag
  • Een gestructureerde manier van werken met een open houding voor ideeën en feedback
  • Een flinke dosis humor

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega’s. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Eerst nog een vraag? Dan kan je contact opnemen met: Anne Hilberink (manager) , telefoonnummer: 06-22672748.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!


of

Apply with Indeed onbeschikbaar