Skip to content

Begeleider, jongvolwassenen Dennendal, 24-32 uur

Nederland, Utrecht, Den DolderBegeleider

Heb jij affiniteit met de doelgroep en autisme en wil je naast de cliënt staan ​​? Dan is deze leuke baan in den Dolder iets voor jou!

Hoe je als begeleider positieve energie brengt

Als begeleider haal jij energie uit het ondersteunen en begeleiden van jongvolwassene cliënten. Met passie en motivatie ben jij degene die hen ondersteunt en begeleid naar een zo'n normaal mogelijk leven. De clienten van deze doelgroep kunnen goed jouw grenzen opzoeken, dit betekent dat je regelmatig de opvoeder bent. Dit kan pittig zijn, maar omdat jij hen veiligheid biedt zal er wederzijds vertrouwen ontstaan. Als begeleider ben je opgeleid (of leiden wij jou op) in het werken met Triple C: een zo gewoon mogelijk leven ervaren en zelf doen waar dat kan. Je begeleidt in de activiteiten en relaties van de client en past je begeleiding op de individuele behoeften van de cliënten aan.

Thuis op de Kapelweg 5 en 7

Op de Kapelweg vind je 2 woningen met jongvolwassenen tussen de 18 en 30 jaar. Iedere dag doen de clienten activiteiten die passen bij hun behoeften. Jij gaat doordeweeks met de cliënten mee naar dagbesteding, waar je samenkomt met de andere locaties waar jongvolwassenen wonen. De activiteiten kunnen binnen of buiten zijn; denk aan knutselen, koken of buiten activiteiten. 

Er zijn verschillende disciplines betrokken bij de begeleiding, zoals een lichaamsgerichte therapeut (PMT), logopedist, ergotherapeut en fysiotherapeut. Een gedragskundige en Arts Verstandelijk Gehandicapten (AVG) stuurt de behandeling en begeleiding aan. 
Verder hebben de woning meerdere slaapkamers, waarbij iedere kamer een eigen douche, wastafel en toilet heeft. Iedereen kan gebruik maken van de grote woonkamer. Dat geldt ook voor de tuin, het is bedoeld voor ieder om zich veilig te voelen. Kapelweg ligt in het bosrijke Dennendal terrein. Er is weinig verkeer op het terrein, dus cliënten kunnen hier prima wandelen, fietsen of bijvoorbeeld skelteren.


Hoe we je waarderen bij Reinaerde

  • Direct een vast contract, als na de proeftijd blijkt dat wij bij elkaar passen, met uren in overleg
  • Een salaris van maximaal € 3009,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35 voor een begeleider)
  • Onregelmatigheidstoeslag, een eindejaarsuitkering van 8,33% en natuurlijk 8% vakantiegeld
  • Je eigen keuze arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling van extra verlof en enig inspraak in je rooster 
  • Scholing en coaching mogelijkheden

Jouw talent als Begeleider

Je betekent graag iets voor ander en kijken altijd naar een kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb/ben je ook:

  • Een zorggerelateerd diploma op mbo 3 of 4 niveau bijvoorbeeld maatschappelijke zorg of pedagogisch medewerker. Ook met een propedeuse op hbo-niveau, bijvoorbeeld Social Work, nodigen we je van harte uit te solliciteren
  • Ervaring met de doelgroep: jongeren met een complexe begeleidingsvraag in combinatie met autisme
  • Bereidheid om in een onregelmatige dienstrooster te werken, met uitzondering van nachtdiensten
  • Ervaring in de rol van begeleider is een pré

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Wij dragen bij aan de kwaliteit van bestaan ​​van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, doen we samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en altijd de cliënt centraal.

Zie je in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde. 

LET OP: Heb je interesse, maar even geen cv of motivatie bij de hand? Klik op 'solliciteren' en laat je contactgegevens achter, dan nemen we vanzelf contact met je op om de mogelijkheden te bespreken. Liever gelijk contact? Bel of app met Iris van Maarschalkerweerd, telefoonnummer: 06-83225531

of

Apply with Indeed onbeschikbaar