Skip to content

Begeleider, Het Spoor, 24-32 uur

Nederland, Utrecht, HoutenBegeleider

Voor onze locatie in Houten zijn wij op zoek naar begeleiders die samen met ons willen bouwen aan een thuis voor onze cliënten. Krijg jij energie van het ondersteunen, stimuleren, motiveren en begeleiden van LVB cliënten met bijkomende problematiek? Dan is deze vacature iets voor jou!

Hoe je als Begeleider positieve energie brengt

Geen dag is hetzelfde; je Stimuleert en vergroot kennis en vaardigheden van de cliënt. De mensen waarmee je werkt, hebben allemaal hun eigen achtergrond. De overeenkomst is dat zij allemaal een licht verstandelijke beperking hebben, echter hebben zij hun eigen ondersteuningsvraag.

Als begeleider ben je medeverantwoordelijk voor het realiseren van de doelen uit het ondersteuningsplan van de cliënten. Samen met je collega's lever je een bijdrage aan een passend ondersteuningsaanbod op maat voor de cliënt en draag je bij aan een prettige en veilige woonomgeving waarin de cliënt zich goed voelt en zich kan ontwikkelen.

Thuis bij Reinaerde Het Spoor

Het Spoor is een appartementencomplex in Houten en bevind zich nabij openbaar vervoer (trein). Het complex bestaat uit 3 woonlagen, met 37 individuele appartementen. De leeftijdscategorie van de cliënten is van 18 tot ongeveer 65 jaar. Omdat veel cliënten vanuit een trainingslocatie komen is de grootste doelgroep onder de 30 jaar. Op elke woonlaag is een gezamenlijke ruimte ingericht welke fungeert als ontmoetingsruimte.
Op de locatie gaan we bouwen met een vast team van begeleiders. Samen zetten wij ons in voor het welbevinden van de cliënten!

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons. Daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Geen gedoe maar gelijk een contract voor onbepaalde tijd voor 24 tot 32 uur per week
 • Een salaris van maximaal € 2853,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35) en natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33 %
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Werk en privé proberen wij bij iedere collega zo goed mogelijk aan te laten sluiten, dus in het rooster zoeken we naar een goede balans

Jouw talent als Begeleider

Jij betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Wat je in ieder geval voor deze functie meeneemt zijn:

 • Minimaal een afgeronde MBO 3 opleiding (bijvoorbeeld MZ, persoonlijk begeleider of SPW)
 • Aantoonbare kennis en ervaring met het werken met mensen met een licht verstandelijke beperking
 • Iemand die makkelijk kan schakelen van de ene naar de andere situatie en daarbij duidelijk en gestructureerd is
 • Iemand met eigenheid, tact, iemand die goed kan stimuleren en empathisch is
 • Een woonbegeleider die signaleert en bijzondere situaties bespreekt met collega's
 • Je houdt je daarbij aan afspraken om zo de ondersteuningsvraag voor de cliënten goed te kunnen waarborgen
 • Je bent bereid om wisselende diensten te werken

Over Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk of wonen. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht en drie gemeenten daarbuiten. Daarmee dragen wij bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. We zijn constant in ontwikkeling en daarbij staat de cliënt altijd centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan zouden wij wel eens een hele goede match kunnen zijn. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Machteld de Raad, Manager, 06-10131266 We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar