Skip to content

Begeleider gehandicaptenzorg jongeren, Schijfmos Houten, 28 uur

Nederland, Utrecht, HoutenBegeleider

Jij maakt (samen met je collega’s) van het huis een thuis voor de jongeren die er wonen. Met een luisterend oor, een oprecht advies en eerlijke hulp. Samen met het team bouw jij in deze afwisselende functie aan een veilig thuis en begeleid je de cliënten naar zelfstandigheid of begeleid wonen.

Hoe je als begeleider positieve energie brengt

Of je nu ochtenddienst hebt of avonddienst; je maakt er iets van, voor iedereen. Eerst help je de jongeren op weg richting school of dagbesteding, dan verzorg je het programma thuis voor degenen die thuisblijven. Je stimuleert een cliënt zijn kamer schoon te maken, belangrijke zaken leg je vast en je gaat met cliënten in gesprek. Je werkt aan de hand van het ondersteuningsplan. Wat je ook doet, de mensen die je begeleidt staan centraal. Zij hebben eigen wensen en interesses; jij biedt de oplossing die zaken mogelijk maakt.

Thuis bij Reinaerde de Schijfmos

9 cliënten wonen samen in 1 woning. De leeftijden zijn variërend van 15 tot 25 jaar. De doelgroep is divers van licht verstandelijk beperkt (LVB) tot matig verstandelijk beperkt (MVB), onze jongeren hebben een ontwikkelingsachterstand of een verstandelijke beperking.

Samen met je collega’s begeleid je de cliënten naar een zo zelfstandig mogelijk bestaan. Er is 24 uur per dag begeleiding aanwezig, dit betekent ook voor jou dat je het leuk vindt om in een wisselend dienstpatroon te werken. Thuis wordt er samen gekookt, het huishouden wordt gedaan en er worden activiteiten ondernomen. De locatie ligt in een woonwijk en is goed bereikbaar, zowel met openbaarvervoer als met eigen vervoer. Ons team bestaat uit 13 begeleiders en 1 manager. Wij zijn opzoek naar een professionele, gedreven begeleider die stevig in zijn of haar schoenen staat, die positiviteit omarmt en meebrengt en die net als ons van humor houdt.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons. Daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Geen gedoe maar gelijk een contract voor onbepaalde tijd voor 28 uur per week
 • Een salaris van maximaal € 3009,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35) en natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33 %
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Inspraak in je rooster, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen

Jouw talent als Begeleider

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega’s en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je ook:

 • Een afgeronde MBO 3 opleiding (bijvoorbeeld MZ, persoonlijk begeleider of SPW)
 • Minimaal 2 jaar werkervaring in een soortgelijke functie is een pré
 • Je bent in staat om zowel zelfstandig als samen te werken
 • Een gestructureerde manier van werken met een open houding voor ideeën en feedback
 • Een flinke dosis humor
 • Zin om naast je diensten bij de Schijfmos, op andere locaties binnen de lekstroom te werken als dit nodig is

Over Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk of wonen. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan zouden wij wel eens een hele goede match kunnen zijn. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Solliciteer direct.

Dan kun je contact opnemen met Anne Hilberink, manager, 06-22672748. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!


of

Apply with Indeed onbeschikbaar