Skip to content

Begeleider gehandicaptenzorg, De Heygraeff Boog 7a, 28-32 uur

Nederland, Utrecht, WoudenbergBegeleider

Elke bewoner heeft zijn/haar eigen achtergrond en uitdagingen. Jij kijkt naar wat de bewoners nodig hebben en welke hulp zij kunnen gebruiken. De glimlach die het je oplevert, geeft je veel voldoening.

Hoe je als Begeleider positieve energie brengt

Of je nu ochtenddienst hebt of avonddienst; je maakt er iets van, voor iedereen. 's Morgens help je cliënten met hun verzorging, verder op de dag ben je creatief bezig met de cliënten en in de avond begeleid je hen op een rustige manier zodat de cliënten hun dag kunnen afsluiten door te gaan slapen. De basis van deze functie is wonen maar er wordt gezocht naar een nauwe samenwerking met dagbesteding die ook op de Heygraeff plaatsvind. In het weekend verzorg je het programma thuis voor degenen die thuisblijven, naast de vaste taken die er zijn om de locatie goed draaiende te houden. Je werkt vanuit de ondersteuningsplannen die met jouw ondersteuning zijn opgesteld door collega begeleiders. Belangrijke zaken leg vast in het digitale cliëntendossier en met collega’s overleg je over de voortgang, huishoudelijke zaken en de benodigde ondersteuning. Wat je ook doet, de mensen die je begeleidt staan centraal. Zij hebben eigen wensen en interesses; jij biedt de oplossing die zaken mogelijk maakt. Denk bijvoorbeeld aan leuke activiteiten, waarin de cliënten kunnen ontspannen. Of het bereiken van nieuwe vaardigheden of behouden van verworven vaardigheden, waar je samen aan werkt.

Thuis bij Reinaerde, Boog 7A

Locatie De Heygraeff is gelegen net naast het Henschotermeer, middenin een prachtige bosrijke omgeving. Op Boog 7A wonen 6 volwassen cliënten met een ernstig verstandelijke beperking. De woning heeft een eigen zorg- en begeleidingskarakter, wat betekent dat het werk afwisselend is. De cliënten hebben veelal een autismespectrum stoornis (ASS) en/of sociale emotionele problematiek in combinatie met een ernstig verstandelijke beperking. Op het terrein van De Heygraeff zijn meerdere woningen en dagbestedingslocaties te vinden.

De cliënten hebben allen een eigen woon/slaapkamer met eigen badkamer. Afgestemd op hun vraag, eten de cliënten gezamenlijk of alleen aan tafel. In de weekenden wordt er zelf gekookt. Voor de vrijetijdsinvulling worden er verschillende activiteiten aangeboden, zoals soos, zang- en muziekclubs, knutselen en thema-activiteiten. Boog 7A is een locatie met een vast team van begeleiders waar aan de hand van Meerzorggelden extra zorg geboden wordt.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons. Daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Een uitdagende baan, waar veel voldoening uit te halen is
 • Een contract van minimaal 28-32 uur per week voor onbepaalde tijd bij gebleken geschiktheid
 • Een salaris van maximaal. €2.853,- afhankelijk van ervaring en bij een fulltime dienstverband, conform de CAO Gehandicaptenzorg, FWG 35 Daarnaast de interessante ORT toeslag
 • Reinaerde biedt medewerkers ruimte om met hun vak bezig te zijn en om te blijven groeien. Zowel in hun vakgebied als op persoonlijk vlak. Dat is ook in het belang van cliënten
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% en natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Reinaerde biedt een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten, kopen van extra verlof

Jouw talent als Begeleider

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je ook:

 • Een mbo-opleiding richting zorg (bijvoorbeeld Maatschappelijke Zorg), minimaal op niveau 3
 • Je werkt in wisselende diensten, deels met feestdagen, deels in weekenden, ochtenden en avonden. Nachtdiensten werk je niet, daarvoor is er een vast team aanwezig
 • Je bent leergierig en bereid je te verdiepen in onze zorgmethodieken
 • Je bent transparant, scherp en alert. Verbeterpunten zie je en benoem je
 • Je hebt een natuurlijke interesse in deze doelgroep en kijkt echt naar de cliënt met zijn/haar eigen achtergrond. Je werkt graag samen met hun netwerk voor de beste aanpak

Over Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk of wonen. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan zouden wij wel eens een hele goede match kunnen zijn. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Solliciteer direct. Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Richard Bolderman, manager 06-3853790. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar