Skip to content

Begeleider, flexpool, Dennendal, Den Dolder, uren in overleg

Den Dolder, Utrecht, NederlandBegeleider

Hé avonturier! Ben jij klaar om je carrière naar nieuwe hoogtes te brengen? Wil jij de vrijheid hebben om je eigen beschikbaarheid te bepalen, zodat je genoeg tijd hebt voor je gezin, studie en andere spannende activiteiten? Dan hebben wij dé perfecte uitdaging voor jou!

Jouw missie:

Als begeleider Dennendal in Den Dolder is jouw belangrijkste missie om cliënten een fijne en overzichtelijke dag te bezorgen. Hen te ondersteunen daar waar nodig en te helpen om stappen vooruit te zetten Dit doe je door samen met de client van alles te ondernemen. Wij werken volgens de innovatieve Triple C methodiek, dus als je hier al ervaring mee hebt, is dat een enorme plus. Zo niet, dan zorgen wij ervoor dat je deze kennis snel eigen maakt.

Dit is Dennendal:

Ben je al bekend met het mooie Dennendal? Misschien ken je wel iemand die bij ons woont of werkt. Ons terrein ligt verscholen in de bossen bij Den Dolder, waar je heerlijk met de cliënten kunt wandelen en naar de vogels kunt luisteren. We hebben verschillende doelgroepen op het terrein. Van emb, ouderen, mvb, lvb+ of een VIC (very intensive care) unit. Het is dus van groot belang dat je stevig in je schoenen staat, niet snel onder de indruk bent en vooral in staat bent om voorbij het gedrag te kijken en de werkelijke hulpvraag te begrijpen. Daarnaast hebben we ook locaties in de buurt van Den Dolder waar je ook ingepland kan worden.

Dit ben jij:

  • Jij schrikt niet snel en hebt een sterke persoonlijkheid
  • Je wilt écht van betekenis zijn voor anderen
  • Je hebt een zorgdiploma op mbo (minimaal niveau 3) of hbo niveau, zoals Social Work
  • Je hebt kennis van de Triple C methodiek of bent bereid om deze te leren
  • Je wilt je graag voor langere tijd verbinden aan een afdeling

Omdat we zo blij met je zijn:

En wij gaan voor de beste zorg en begeleiding, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. Daarom kan je in ieder geval rekenen op:

  • Ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
  • Wij bieden contracten aan tussen 4 en 32 uur in overleg
  • Een salaris is afhankelijk van opleidingsniveau. Variërend van FWG 35 max € 3198,- (niveau 3) FWG 40 max € 3432,- (niveau 4) 
  • Natuurlijk 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een fietsregeling, kopen van extra (PBL) verlof en uitruil van de netto reiskostenvergoeding

Enthousiast?

Geweldig! Wij nodigen je uit voor een inspirerende wandeling over het Dennendal-terrein. Vertel ons wat jouw unieke talent is en wij zorgen ervoor dat je op de juiste plek terechtkomt; Onder het genot van een heerlijk kopje koffie bij de kiosk bespreken we of we samen de volgende stap gaan zetten. Wacht niet langer en reageer snel. Welkom bij teamreinaerde!

Wil je meer over deze vacature weten, neem dan contact op met Anne-Marij Verhoeks- Bulks: T 06- 57259402.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar