Skip to content

Begeleider en Regiebegeleider, De Buitelaers, 8-12 uur of 16-32 uur

Nederland, Utrecht, IJsselsteinBegeleider

Het beste uit kinderen halen dat is jou wel toevertrouwd. Zorg jij voor een veilige en stabiele omgeving zodat iedereen kan ontwikkelen op zijn of haar eigen manier? Zorg jij voor een leuk, uitdagend en afwisselt programma? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hoe je als Begeleider of Regiebegeleider positieve energie brengt

Als begeleider bij de Buitelaers haal jij energie uit het ondersteunen van kinderen die komen logeren. Je begeleidt bij het ontwikkelen van zelfredzaamheid, sociale- en praktische vaardigheden, het gevoel van eigenwaarde en het maken van eigen keuzes. Jij weet als geen ander dat een veilig, ontspannen en warm logeerklimaat belangrijk is. Vanuit jouw ervaring en kennis weet jij hoe belangrijk het is om ondersteuning te bieden dat is afgestemd op individuele behoeften, mogelijkheden en wensen van het kind. Samen met jouw collega's doe je dit op een gestructureerde werkwijze, waar duidelijke communicatie een belangrijke factor is.


Bij de Buitelaers begeleidt je kinderen met een (matige tot licht) verstandelijke beperking met autisme en/of hechtingsproblematiek in de leeftijd vanaf ca. 5 jaar. Je biedt de totale zorg- en dienstverlening aan cliënten, inclusief het werken volgens samenwerkingsafspraken in het ondersteuningsplan. Ook werk je nauw samen met de (wettelijk) vertegenwoordiger van de cliënt. Je werkt volgens wisselend rooster in de weekeinden, midweken in schoolvakanties. Er worden slaapdiensten en dagdiensten ingepland.

Kortom ben jij een begeleider die een fijne logeer periode kan bieden met oog voor ontwikkeling, veiligheid en vertrouwen? Solliciteer dan snel!

Over Reinaerde de Buitelaers

De Buitelaers is een logeerhuis in IJsselstein voor kinderen en jongeren vanaf 3 jaar met een ontwikkelingsachterstand of een beperking. Hier komen de kinderen/jongeren logeren, naar de dagopvang, BSO of vakantieopvang. Dit doen we tijdens weekenden, midweken en schoolvakanties, onder professionele begeleiding in een ontspannen omgeving. Er worden activiteiten ondernomen op het niveau van de kinderen/jongeren die aanwezig zijn. Iedere week wordt er gewerkt met een thema, waar de activiteiten op afgestemd worden.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons. Daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Een contract voor onbepaalde tijd
 • Voor de functie van Begeleider uren bespreekbaar tussen de 8 en 12 uur per week en voor de functie van regiebegeleider uren bespreekbaar tussen de 16 en 32 uur per week
 • Voor de functie van Begeleider een salaris van maximaal € 3009,- (FWG 35) en voor de functie van Regiebegeleider een salaris van maximaal €3154,- (FWG 40) op basis van 36 uur
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Reinaerde biedt een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten, kopen van extra verlof
 • Werken in een team met betrokken en ambitieuze collega's

Jouw talent als Begeleider of Regiebegeleider

Jij betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Wat je in ieder geval voor deze functie meeneemt zijn:

 • Voor de functie van begeleider ben je in het bezit van minimaal een afgeronde MBO 3 opleiding voor de functie van Regiebegeleider ben je in het bezit van minimaal een afgeronde MBO 4 opleiding (bijvoorbeeld MZ, persoonlijk begeleider of SPW)
 • Je hebt een proactieve werkhouding, bent taakvolwassen en voelt je verantwoordelijk voor de inhoud van jouw werk
 • Je hebt een open en respectvolle werkhouding, je bent sociaal vaardig en communicatief sterk
 • Je hebt gevoel voor humor, kan relativeren en je bent niet bang voor onverwachte situaties
 • Je durft kritisch te zijn naar jezelf en je collega's en kunt omgaan met het geven en krijgen van feedback
 • Je werkt op een methodische wijze volgens het ondersteuningsplan

Over Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk of wonen. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld, in het klein en in het groot. Solliciteer direct. Eerst nog een vraag? Neem dan contact op met Machteld de Raad, manager, 06-10131266.

Interne kandidaten hebben voorrang bij de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar