Skip to content

Begeleider, De Vuursche, 28-32 uur

Nederland, Utrecht, VleutenBegeleider


Samen met je collega's weet je de juiste mix te vinden tussen ondersteuning op afstand en een luisterend oor in de nabijheid.


Hoe je als Begeleider positieve energie brengt


Of je nu ochtenddienst hebt of avonddienst; je maakt er iets van, voor iedereen. Ondersteuning op maat is voor jou een uitdaging. Wat je ook doet, de mensen die je begeleidt staan centraal. Zij hebben eigen wensen en interesses; jij denkt mee over een oplossing die zaken mogelijk maakt.


Thuis bij Reinaerde de Vuursche 132


De Vuursche 132 is een woonlocatie met 24 uur begeleiding voor 26 (jong) volwassenen met een licht verstandelijke beperking (LVB) en ZZP VG 3 en 6 in de wijk Vleuterweide. Alle cliënten hebben een eigen appartement en ontvangen begeleiding op afspraak. Begeleiders hebben specifieke deskundigheid op het gebied van het begeleiden bij sociale problematiek en verslaving. Een aantal cliënten leert om nog zelfstandiger te gaan wonen. Er is een actieve cliëntenraad. We werken met de methodiek krachtig & zelfbewust en driehoekskunde. Er wordt gewerkt met wisselende diensten 7 dagen in de week inclusief slaapdiensten.


Ons team bestaat uit 11 begeleiders, een manager en een gedragskundige. We zijn voor een deel een zelfsturend team waar naast professionaliteit ook ruimte is voor een gezellige werksfeer.


Wij zijn op zoek naar een professionele, gedreven begeleider die stevig in zijn of haar schoenen staat, die positiviteit omarmt en meebrengt en die net als ons van humor houdt.


Hoe we je waarderen bij Reinaerde


Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. Dat faciliteren wij binnen Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:


 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Geen gedoe maar gelijk een contract voor onbepaalde tijd voor 28-32 uur per week
 • Een salaris van maximaal € 3009,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35) en natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Inspraak in je rooster, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen

Jouw talent als Begeleider

Je kijkt altijd naar kansen en mogelijkheden. Jouw positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan:

 • Heb je een succesvol afgeronde mbo-opleiding Maatschappelijke Zorg minimaal niveau 3
 • Heb je een manier van werken met een open houding voor ideeën en feedback
 • Bezit je een flinke dosis humor ook als het even wat minder gaat
 • Kun je ondersteunen op afstand
 • Ervaring met de LVB doelgroep

De betekenis van Reinaerde


Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen bij aan de kwaliteit van bestaan ​​van mensen met een beperking. Met z’n allen bouwen we aan een betere wereld waarin de cliënt een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en stellen altijd de cliënt centraal.


Zie jij in elke beperking een kans?


Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Je kunt dan contact opnemen met het team van de Vuursche, telefoonnummer 030-2489700. We zien je sollicitatie graag tegemoet! Interne kandidaten hebben voorrang bij de sollicitatieprocedure. Wij zoeken een collega in loondienst, geen zzp’er.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld!


of

Apply with Indeed onbeschikbaar