Skip to content

Begeleider, de Grote Trekdreef, Utrecht, 24-32 uur

Nederland, Utrecht, Utrecht€ 2.110 - € 3.009 per monthBegeleider

Woonvoorziening voor mensen met NAH zoekt een begeleider die weet hoe je een cliënt op een gelijkwaardige manier benadert, zonder de (vaak onzichtbare) beperking uit het oog te verliezen. Als geen ander weet je onderschatting of juist overschatting bij cliënten te voorkomen. Ben je al begeleider en wil je in de toekomst doorgroeien naar regiebegeleider? Dan is deze functie mogelijk ook iets voor jou.

Over de Grote Trekdreef

De Grote Trekdreef is een woning waar 28 volwassenen in de leeftijd van begin twintig tot middelbare leeftijd wonen. De cliënten die binnen deze locatie wonen hebben door een hersenbloeding, ongeval of andere gebeurtenis hersenletsel opgelopen (NAH). De meeste cliënten hebben werk of dagbesteding waar zij met georganiseerd vervoer of zelfstandig heen gaan.

Binnen de Grote Trekdreef wordt begeleiding geleverd vanuit een zorgpost; zowel overdag als (in geval van nood) in de nacht. De werktijden zijn tussen 08:30 – 22:00 uur en er is een 24 – uurs dienst waarbij je ook slaapt op de locatie en alleen werkt in geval van nood in de nacht. Het team bestaat uit 11 collega’s in wisselende leeftijden tussen 20 en 65 jaar. We hebben humor en zijn een hecht team waarin we goed samenwerken en elkaar op dingen kunnen aanspreken.

Wil je meer weten over de Grote Trekdreef, kijk dan dit filmpje.

Dit ga je doen

  • Je werk is een combinatie van ondersteuning bij lichamelijke zorg en begeleiding
  • In de begeleiding help je de cliënten met organiseren en structureren en ondersteun je bij emotieregulatie en het omgaan met situaties die zich voordoen buiten de deur

Lees hier meer over werken als regiebegeleider bij Reinaerde. https://werkenbij.reinaerde.nl/begeleider-gehandicaptenzorg

Dit heb je nodig

  • Een zorg gerelateerd diploma op minimaal mbo-niveau 3 of 4

Jouw Talent

Als begeleider werk je met de handen op de rug en weet je wanneer je regie moet geven of juist (tijdelijk) overpakt. Bij elke hulpvraag onderzoek je de vraag daarachter en zoek je samen met de cliënt naar de oplossing. Soms is er geen oplossing, maar ondersteun je de cliënt met hoe hij/zij zo goed mogelijk om kan gaan met de situatie.

Dit krijg je van ons

  • Minimaal €2.110, tot maximaal €3.009,- bruto per maand op basis van 36 uur, afhankelijk van je diploma en ervaring (schaal 35)
  • Een eindejaarsuitkering en natuurlijk vakantiegeld
  • Een tijdelijke aanstelling met uitzicht op een vast dienstverband
  • Keuze in secundaire arbeidsvoorwaarden, denk aan een sport- of fietsregeling van extra verlof
  • Wil je graag doorgroeien? Dan krijg je daar bij Reinaerde alle ruimte voor bijvoorbeeld trainingen of opleidingen

Eerst nog vragen?

Bel of app dan met Inge van Os, 06 13322394 . Of solliciteer direct, dan beantwoorden wij jouw vragen in een kennismaking.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar