Skip to content

Begeleider, de Driest Zeist, 32 uur

Nederland, Utrecht, ZeistBegeleider

Bij woonlocatie de Driest in Zeist zijn we op zoek naar een collega die het leuk vindt om samen met ons verder te bouwen! Sta je stevig in je schoenen en krijg je energie van samenwerken én goede zorg? Dan zijn wij op zoek naar jou!


Hoe je als Begeleider positieve energie brengt

Als Begeleider ben je verantwoordelijk voor het bieden van ondersteuning en begeleiding aan de cliënten die wonen op De Driest. Samen met de cliënt of eventueel naaste betrokkenen ga je op zoek naar de best passende ondersteuning of begeleiding. Je biedt cliënten veiligheid, duidelijkheid en structuur. Je richt je hierbij op het bevorderen van de zelfredzaamheid van de cliënt, waarbij je aansluit bij het ontwikkelingsniveau en de ontwikkelmogelijkheden van de cliënt. Hiermee draag je bij aan een prettige en veilige woonomgeving waarin je het sociale netwerk betrekt en de cliënt zich goed voelt. Het dienstenpatroon bestaat uit onregelmatige diensten, een slaapdienst is daar onderdeel van. 

Thuis bij Reinaerde de Driest

De Driest is gevestigd in een prachtig verbouwd monumentaal pand, dit maakt de Driest een bijzondere plek om te werken. Het gebouw is dichtbij het centrum van Zeist en bestaat uit twee verdiepingen. De gezamenlijke ruimte waar de cliënten elkaar kunnen ontmoeten is op de benedenverdieping gevestigd. De Driest heeft tien appartementen met een woonkamer, slaapkamer en badkamer. Er is een tuin waar de cliënten gebruik van kunnen maken. Binnen de Driest wonen tien mannelijke cliënten van jong volwassen tot middelbare leeftijd met een lichte tot matige verstandelijke beperking met bijkomende psychische problematiek en/of gedragsproblematiek.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Ons team van de Driest is een enthousiast en stabiel team die graag een nieuwe collega verwelkomt. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Continue ontwikkel- en opleidingsmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Een contract voor onbepaalde tijd voor 32 uur per week
 • Een salaris van maximaal € 3009,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35) en natuurlijk 8% vakantiegeld. 
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%, de mogelijkheid om deel te nemen aan de collectieve verzekering
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Enige inspraak in je rooster, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen

Jouw talent als Begeleider

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je ook:

 • Een mbo-opleiding richting zorg en welzijn (zoals, Maatschappelijke Zorg, SPW), minimaal op niveau 3
 • Een gestructureerde manier van werken met een open houding voor ideeën en feedback
 • Een flinke dosis humor
 • Ervaring met de doelgroep lichte tot matige verstandelijke beperking met bijkomende psychische problematiek en/of gedragsproblematiek
 • Bereid te werken in een onregelmatig dienstenpatroon

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde. We ontvangen graag jouw sollicitatie. Na ontvangst van je sollicitatie nemen we snel contact met je op. Eerst nog een vraag? Bel of WhatsApp met John Jalving, Manager, 06-51125414.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar