Begeleider C, LVB en MVB, Singelhof, Woerden, 28-32 uur

Nederland, Utrecht, WoerdenBegeleider

Ben jij klaar voor een vervolgstap in je loopbaan en wil je ontwikkelen naar de functie van Persoonlijk begeleider (Begeleider C)? Of ben je een Begeleider en op zoek naar een vaste baan? Dan is deze in deze afwisselende functie bij de Singelhof echt iets voor jou!

Hoe je als persoonlijk begeleider een positieve bijdrage levert

Of je nu ochtenddienst hebt of avonddienst; je maakt er iets van, voor iedereen. Eerst help je mensen op weg richting werk of dagbesteding, dan verzorg je het programma thuis voor degenen die thuisblijven. Je stimuleert een cliënt zijn kamer schoon te maken, belangrijke zaken leg je vast en vervolgens begeleid je een cliënt bij zijn of haar ADL-verzorging. Wat je ook doet, de mensen die je begeleidt staan centraal. Je richt je op het vergroten van de zelfredzaamheid van de cliënt. In het dagelijks leven van de cliënt speel jij een ondersteunende rol waarin je ook het sociale netwerk betrekt. Als persoonlijk begeleider draag je je eigen caseload, schrijft individuele ondersteuningsplannen en brengt deze tot uitvoering. Binnen het team heb je een sturende rol, je neemt verantwoordelijkheid in je eigen teamtaak en je ondersteund collega's hierin.

Kortom wij zijn opzoek naar een begeleider die deze uitdaging met ons wil aangaan! We zoeken een kandidaat die beschikbaar is tot maart 2022 in verband met vervanging wegens ziekte. Uiteraard willen we met jou kijken wat na deze periode mogelijk is binnen Reinaerde. Daarnaast zijn we ook op zoek naar een vaste Begeleider C.

Thuis bij Reinaerde de Singelhof

De Singelhof is een appartementencomplex van Reinaerde in Woerden waar 24 uur per dag ondersteuning en zorg verleend wordt aan mensen met een verstandelijke beperking. De leeftijden zijn variërend van 18 tot 60+. De doelgroep is licht verstandelijk beperkt (LVB) tot matig verstandelijk beperkt (MVB). In totaal wonen er 36 cliënten met een grote diversiteit aan ondersteuningsvragen. Er wordt gewerkt met de methodiek BAAS en met Krachtig & Zelfbewust. Het uitgangspunt is optimaliseren van de kwaliteit van bestaan.

Het team bestaat uit 16 begeleiders waar een professionele, respectvolle en ondernemende grondhouding belangrijk en aanwezig is. We bieden een prettige werksfeer waar ruimte is om te leren en jezelf verder te ontwikkelen.
Ons doel is het bieden van een prettig en veilig woon- en leefklimaat voor onze cliënten. De Singelhof ligt aan de rand van het centrum van historisch Woerden. Het NS-station Woerden ligt op loopafstand.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons. Daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen. Zo kun je in elk geval rekenen op:

  • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
  • een contract voor bepaalde tijd tot 1 maart 2022, maar samen gaan we kijken of er binnen Reinaerde een passende plek is na 1 maart of een contract voor onbepaalde tijd voor 28-32 uur per week
  • Een salaris van maximaal € 2.993,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 40) en natuurlijk 8% vakantiegeld
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
  • Inspraak in je rooster, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen

Jouw kwaliteiten als persoonlijk begeleider

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je ook:

  • Minimaal een afgeronde mbo 4 opleiding (bijvoorbeeld MZ, persoonlijk begeleider of SPW)
  • Een gestructureerde manier van werken
  • Een open houding voor ideeën en feedback
  • Een flinke dosis humor waarmee je de zon laat schijnen, ook als het even wat minder gaat

Over Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk of wonen. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij vaker een kans dan een beperking?

Dan zouden wij weleens een hele goede match kunnen zijn. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met telefoonnummer 030-2299922 en vragen naar Rian Koppes, manager. We zien je sollicitatie graag tegemoet!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar