Begeleider C, De Akker, 24-32 uur

Nederland, Utrecht, NieuwegeinBegeleider

Hoe je als Begeleider C positieve energie brengt

Of je nu ochtenddienst hebt of avonddienst; je maakt er iets van, voor iedereen. In de begeleiding ligt het accent op de eigen regie en mogelijkheden van cliënten. Hierbij richten wij onze blik ook "naar buiten" en ondersteunen cliënten zodat zij actief deel kunnen nemen aan de samenleving. Van een begeleider verwachten wij hierin een actieve en ondernemende houding. Ook coördineer je de ondersteuning voor een aantal cliënten en schrijf je ondersteuningsplannen. Daarnaast lever je een bijdrage aan de ontwikkeling en het goed functioneren van het team. Naast je functie gerelateerde werkzaamheden voer je ook andere (team)taken uit zoals bijwerken van het rooster, toezicht op de medicatie en veiligheid. Het team is een gevarieerd team, opgebouwd uit begeleiders met verschillende opleidingsachtergronden en werkervaring. In bezit zijn van humor en relativeringsvermogen vindt het team belangrijke eigenschappen van een nieuwe collega!

Thuis bij Reinaerde de Akker

De Akker is een woonlocatie in Nieuwegein waar 24-uurs zorg wordt geboden aan cliënten met een matig tot licht verstandelijke beperking in de leeftijd van 18 tot zestig jaar oud. De woonlocatie bestaat uit zes eengezinswoningen waarvan de vier middelste woningen samen het middenhuis vormen. In dit middenhuis wonen momenteel 11 cliënten. Zij hebben ieder een eigen slaapkamer en maken gebruik van twee gezamenlijke woonkamers en één gezamenlijke inloopruimte. De twee buitenste woningen vormen de kopwoningen. In deze kopwoningen wonen cliënten die in iets mindere mate continue nabijheid van begeleiding nodig hebben. Op deze woningen is in de ochtend en avond één begeleider werkzaam. Momenteel wonen er 7 cliënten verspreid over de twee kopwoningen. 


In de nabije toekomst gaat de Akker verhuizen naar een nieuwbouwlocatie met studio's. Dit jaar zijn we gestart met de voorbereidende werkzaamheden voor het nieuwbouwtraject.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons. Daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

  • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
  • Je krijgt bij ons direct een contract voor onbepaalde tijd voor 24-32 uur per week
  • Een salaris van maximaal €2993,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 40) en natuurlijk 8% vakantiegeld
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof

Jouw talent als Begeleider C

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je ook:

  • Een afgeronde MBO 4 opleiding (bijvoorbeeld MZ, persoonlijk begeleider of SPW)
  • Werkervaring in het ondersteunen van cliënten met een verstandelijke beperking en verricht zelfstandig werkzaamheden binnen de kaders van de vastgestelde ondersteuningsplannen, je werkt hierin nauw samen met collega's
  • Een gestructureerde manier van werken met een open houding voor ideeën en feedback
  • Een flinke dosis humor

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht en drie gemeenten daarbuiten. Daarmee dragen wij bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega’s. We zijn constant in ontwikkeling en daarbij staat de cliënt altijd centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Hanneke Verheij, Manager via 0620449515 of via hverheij@reinaerde.nl.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar