Skip to content

Begeleider buitenschoolse behandeling, Nieuwegein Skippy Meerwal, 20-28 uur

Nederland, Utrecht, NieuwegeinBegeleider

Hoe je als Begeleider positieve energie brengt

Je coördineert de ondersteuning voor een aantal kinderen. Je geeft kinderen samen met collega’s een leuke en leerzame middag in een veilige en vertrouwde omgeving. Je bent voorspelbaar zodat kinderen de ruimte krijgen zich te ontwikkelen, waarbij jij een belangrijke schakel bent! Je zet jouw talent en kennis om in behandeling voor kinderen met ontwikkelingsproblemen. Je onderhoudt contacten met ouders en diverse interne en externe professionals.

Thuis bij Reinaerde Skippy Meerwal

Skippy Meerwal biedt buitenschoolse behandeling voor kinderen van 4 tot 18 jaar, die naast het onderwijs nog extra ondersteuning nodig hebben. Net als de kinderen op de dagbehandeling, worden zij actief gestimuleerd in hun ontwikkeling op verschillende gebieden. Dit gebeurt bijvoorbeeld door spellen op de groepen, buitenactiviteiten en bewegen in de gymzaal. De snoezelruimte biedt de kinderen de mogelijkheid na een intensieve dag even tot rust te komen. De pedagogisch medewerkers van de buitenschoolse behandelgroepen begeleiden de kinderen in het aanleren en behouden van hun vaardigheden en in de omgang met elkaar.


Ook voor elk kind op de buitenschoolse behandelgroep wordt een individueel behandelplan opgesteld, waarin in overleg met ouders, pedagogisch medewerker en de gedragskundige wordt vastgesteld hoe uw kind de optimale begeleiding en waar nodig behandeling krijgt. Evaluaties vinden ieder half jaar plaats en na elke evaluatie wordt het plan bijgesteld naar wat het kind op dat moment nodig heeft. Wij bieden voor ieder kind zorg op maat en beoordelen per kind wat deze van ons nodig heeft.


Skippy Meerwal hecht veel waarde aan een goede samenwerking met de school van het kind. Door regelmatig contact met de school wordt gebouwd aan een gezamenlijk beeld van het kind, waarmee de behandeling nog beter afgestemd kan worden op wat hij of zij nodig heeft om tot bloei te komen. Daarnaast is het contact met de sociaal professionals hierin van groot belang.

De kinderen kunnen door vervoer van school worden opgehaald en bij ons blijven tot 18.00 uur. Daarnaast is er in vakanties vakantieopvang, waar aan de hand van thema’s activiteiten geboden worden.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. Dat faciliteren we binnen Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

  • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
  • Een contract voor onbepaalde tijd voor 20-28 uur per week, werkdagen maandag tot en met donderdag
  • Een salaris in FWG 40 volgens de CAO Gehandicaptenzorg

Jouw talent als Begeleider 

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden.

Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega’s en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je ook:

  • Minimaal een MBO niveau 4 opleiding
  • Een gestructureerde manier van werken met een open houding voor ideeën en feedback
  • Een flinke dosis humor
  • Vaardigheden als teamspeler en als solist
  • Kennis van ontwikkelingsproblematiek en gedragsproblemen

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega’s. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld.

Eerst nog een vraag? Dan kan je contact opnemen met Harriette Bonestroo, specialistisch begeleider, 06-83802665.

Interne kandidaten hebben voorrang bij de sollicitatieprocedure.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar