Skip to content

Begeleider, BSO Skippy, uren in overleg

Nederland, Utrecht, NieuwegeinBegeleider

Jij bent een begeleider die een bijdrage wilt leveren aan de ontwikkeling van kinderen met een beperking en werkt graag flexibel. Ben jij een of meerdere middagen beschikbaar? Dan zien we jouw sollicitatie graag tegemoet!

Hoe je als begeleider positieve energie brengt
 

Als begeleider bij BSO Skippy haal jij energie uit het begeleider en ondersteunen van kinderen met een beperking. Jij weet als geen ander hoe je een fijne middag kan organiseren met passende activiteiten. Dit doe je natuurlijk niet alleen, maar altijd samen met je collega’s. Zo draag je bij aan de ontwikkeling van de kinderen, het team en van jezelf. Samen maken wij er een fijne werkdag van!

Ook zijn wij op zoek naar begeleiders die in de middag individuele begeleiding kunnen bieden aan kinderen die dat nodig hebben. Bij Skippy bieden wij BSO aan op maandag tot en met donderdag, maar als je om de week op de zaterdagopvang wilt werken is dat ook een mogelijkheid.

Bij Skippy hebben wij meerdere mogelijkheden voor Begeleiders zo is het mogelijk om dagdiensten in te vallen op de dagbehandelingsgroepen van Skippy op een van de drie locaties. Of je kan ambulante begeleiding bieden of ingezet worden bij het logeren voor jeugd in de weekenden. Zo zijn er verschillende opties mogelijk en kan je extra uren werken als jij dat wilt! Het is een pré als je af en toe op zaterdag kan werken. 

Voor de uitbreiding van ons team zoeken wij collega's die op zoek zijn naar een passende (bij)baan. Typerend voor de begeleiding binnen het kinderdagcentrum is dat je echt het verschil kunt maken.

Thuis bij Kinderdagcentrum Skippy

Kinderdagcentrum Skippy is een kindercentrum in de regio Nieuwegein, dat onderdeel is van Reinaerde. Op Skippy wordt dagbehandeling geboden aan kinderen met een ontwikkelingsachterstand of een verstandelijke of meervoudige beperking. Naast dagbehandeling worden ook gespecialiseerde buitenschoolse opvang (maandag tot en met donderdag van 15.00 tot 18.00 uur), Daarnaast wordt er ook vakantie-en zaterdagopvang geboden. Kinderen van het kindercentrum, maar ook vanuit het speciaal onderwijs, zijn hiervoor welkom op Skippy.

Deze vacature is voor de gespecialiseerde buitenschoolse opvang.
De doelgroepen waar je mee komt te werken zijn:

 • Kinderen in de leeftijd tot 12 jaar met een meervoudige beperking
 • Kinderen in leeftijd tussen de 3-12 jaar met een verstandelijk beperking en ontwikkelingsachterstand

Veel van de kinderen en jongeren komen overdag naar het kinderdagcentrum of gaan naar speciaal onderwijs of dagbesteding. De tijden waarbij veelal ondersteuning wordt gevraagd zijn in de ochtenden, middagen of een paar uurtjes op de zaterdag. Wij ondersteunen de ontwikkeling van de kinderen en nemen de zorg over van de ouder(s).

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons. Daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Een salaris van maximaal € 3009,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35) en natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Inspraak in je rooster, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen
 • Regelmatig werkbegeleiding

Jouw talent als Begeleider

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je ook:

 • Een afgeronde MBO 3 opleiding (bijvoorbeeld MZ, persoonlijk begeleider of SPW)
 • Bij voorkeur heb je al kennis van de doelgroep maar je wilt je hier in ieder geval graag in ontwikkelen
 • Zelfstandig kunnen werken
 • Een flinke dosis humor

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Harriette Bonestroo, telefoonnummer 06-83802665. We zien je sollicitatie graag tegemoet! Interne kandidaten hebben voorrang bij de sollicitatieprocedure.

Acquisitie naar deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar