Skip to content

Begeleider, BSO de Vlindervallei, 8-12 uur

Nederland, Utrecht, VeenendaalBegeleider

Het beste uit kinderen en tieners halen en een leuk, uitdagend en afwisselt programma verzorgen dat is jou wel toevertrouwd. Zorg jij voor een veilige en stabiele omgeving zodat iedereen kan ontwikkelen om zijn of haar eigen manier? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hoe je als Begeleider positieve energie brengt

Als begeleider bij BSO de Vlindervallei haal jij energie uit het ondersteunen van kinderen en tieners die te maken hebben met een ontwikkelingsachterstand, meervoudige of verstandelijke beperking. Deze kinderen en tieners zitten in de leeftijdscategorie van 0 tot 18 jaar en bezoeken het kinderdagcentrum of komen uit het speciaal onderwijs.


Als begeleider van deze gespecialiseerde buitenschoolse opvang zet jij je in om de ontwikkeling van kinderen en tieners te stimuleren en hen een veilige en gezellige plek te bieden. Zo wordt er in kleine groepen deelgenomen aan verschillende activiteiten, waarbij spel en ontspanning centraal staat.


Vanuit jouw ervaring als begeleider, weet jij als geen ander dat een gestructureerde werkwijze en duidelijke communicatie van groot belang is. Natuurlijk werk je volgens individuele ondersteuningsplannen en zet jij je in om de beste ondersteuning en begeleiding te bieden. Samen met collega’s bouw je aan een onvoorwaardelijke relatie met de kinderen en tieners, waarbij gewerkt wordt volgens de LACCS methodiek.


Kortom, een uitdagende en dynamische functie, waarin je al je capaciteiten kunt benutten. Ben jij een begeleider met oog voor ontwikkeling, veiligheid en vertrouwen? Solliciteer dan snel!

Over Reinaerde de Vlindervallei

De Vlindervallei in Veenendaal richt zich op de ontwikkeling, zorg en ondersteuning van kinderen van 0-18 jaar met een ontwikkelingsachterstand, verstandelijke beperking soms in combinatie met een ernstige meervoudige beperking, een stoornis in het autistisch spectrum en /of psychiatrische problematiek. Er wordt dagbehandeling geboden gericht op ontwikkelingsstimulering, alsmede opvang op zaterdag, na schooltijd, in vakanties en ambulante begeleiding binnen het (speciaal) onderwijs en reguliere kinderopvang. Uitgangspunt bij het werken met kinderen is de individuele ondersteuningsvraag en de mogelijkheden van het kind.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. Dat faciliteren we binnen Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

  • Een contract voor onbepaalde tijd voor 8-12 uur per week
  • Een salaris van maximaal € 3009,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35)
  • Natuurlijk 8% vakantiegeld
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Goede scholings- en ontwikkelingsmogelijkheden
  • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof

Jouw talent als Begeleider

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je ook:

  • Minimaal een mbo niveau 3 opleiding (bijvoorbeeld maatschappelijke zorg, SPW, etc.)
  • kennis en ervaring met het begeleiden en ondersteunen van kinderen en tieners de te maken hebben met een ontwikkelingsachterstand, meervoudige of verstandelijke beperking
  • Kennis van en ervaring met het werken op een BSO en het begeleiden van activiteiten
  • Je hebt een professionele en positieve werkhouding, je bent stressbestendig en weet te allen tijden rust en overzicht te bewaren

Over Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk of wonen. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld, in het klein en in het groot. Eerst nog een vraag? Neem dan contact op met Dinemarieke Kesteloo – Orbons, Begeleider via 06-23204746.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar