Skip to content

Begeleider, BSO+ de Berk, 13 uur

Nederland, Utrecht, ZeistBegeleider

Zie jij in iedere beperking een kans en weet jij op een geduldige manier kinderen te stimuleren in hun ontwikkeling? Wordt dan begeleider bij BSO+ de Berk.

Over BSO+ de Berk

In Zeist staat kinderdagcentrum De Berk. Het kinderdagcentrum richt zich op de ontwikkeling, zorg en ondersteuning van kinderen van 0-18 jaar met een ontwikkelingsachterstand, verstandelijke beperking veelal in combinatie met een ernstige meervoudige beperking, een stoornis in het autistisch spectrum en/of psychiatrische problematiek. Van 9.00 tot 15.30 uur biedt de Berk voor ongeveer 50 kinderen per dag dagbehandeling. Op de maandag, dinsdag, woensdag en donderdag blijft er na 15.30 uur een groepje van maximaal 10 kinderen die gebruik maken van de BSO+. Op de BSO+ ligt de nadruk op ontspanning na een lange dag op de dagbehandeling. Er wordt gewerkt met een middagprogramma, waarbij er per kind wordt gekeken hoe dit programma het beste uitsluit bij zijn of haar behoeften.


Jouw werk als begeleider

Als begeleider start je je dienst buiten op het plein. De kinderen die aansluiten bij de BSO+ worden daar gebracht en ontvangen door jou. Dan start je met de je de 1e activiteit. Vervolgens is er een eet- drinkmoment, dan zet je weer in op een activiteit bijvoorbeeld snoozlen, knutselen, bakken, wandelen. Je kijkt hierbij naar het energielevel van de kinderen. Je kijkt wat zouden de kinderen nog leuk vinden en aankunnen. De groepsgrote is maximaal 5 voor één begeleider. Er wordt individueel gekeken waar de behoefte ligt van de kinderen. Samen met je collega ben je verantwoordelijk voor het ontwikkelen, uitwerken en verfijnen van het activiteitenprogramma die jullie op de BSO+ gaan uitvoeren. Je werkt gemiddeld 13 uur per week op maandag, dinsdag en donderdag van 15:00 – 18:00 uur. Om de zaterdag van 08:30 – 16:30 uur.


Jouw kwaliteiten als begeleider

 • Je hebt een afgeronde relevante mbo-opleiding niveau 3 of 4 in de richting van de zorg, of een hbo-opleiding zoals SPH
 • Ervaring in het werken met de doelgroep kinderen en jongeren met een matige of ernstige verstandelijke beperking en moeilijk verstaanbaar gedrag
 • Weet flexibel en creatief met diverse hulpvragen en situaties in de groep om te gaan, stevig in de schoenen staat, klantvriendelijk, open in de communicatie en geduldig is
 • In staat is om te denken in kleine stapjes en doelen uitvoerend kan vormgeven in passende activiteiten
 • Zowel zelfstandig als in teamverband kan werken

Hoe waarderen we bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat je als medewerker het beste uit jezelf haalt. Dat faciliteren we binnen Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Gelijk een contract voor één jaar met uitzicht op een vast dienstverband voor 13 uur per week
 • Een salaris van maximaal €2853,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35) en natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Inspraak in je rooster, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen


Zie jij in elke beperking een kans?


Dan pas je bij Reinaerde. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld, in het klein en in het groot. Eerst nog een vraag? Neem dan contact op met Janneke Verdonk, specialistisch begeleider bij de Berk: 030-6916042/ 06-30640762.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar