Overslaan naar content

Regiebegeleider Boudewijn Büchstraat, regio Utrecht, 24-28 uur

Utrecht, Utrecht, Nederland€ 2.617 - € 3.535 per maandBegeleider

Jij bent iemand die energie krijgt van een nieuwe locatie (maart 2023). Daarbij mag en kan jij het positieve verschil gaan maken bij deze bewoners”

Hoe je als Regiebegeleider positieve energie brengt:

Samen met je collega regiebegeleiders en het multidisciplinaire team zorg je voor een fijne woonlocatie voor onze bewoners.


Wij werken hierbij met de methodieken Krachtig en Zelfbewust. Cliënten zijn beperkt zelfredzaam en hebben 24 uur per dag begeleiding en ondersteuning nodig op gebied van: persoonlijke hygiëne, aanleren praktische vaardigheden, gezonde leefstijl, omgaan met emoties en het aangaan van persoonlijke relaties. Samen met de cliënt en verwanten kijk je hoe je een waardevolle dagbesteding en structuur kunt creëren.

Over ons:

De Boudewijn Buchstraat is een appartementencomplex met 30 studio’s in Leidsche Rijn. Het complex bestaat uit 3 woonlagen met per woonlaag een gemeenschappelijke woonkamer. En eigen hulpvragen.

Vanwege een licht tot matig verstandelijke beperking, eventueel gecombineerd met matige gedragsproblematiek en/of psychiatrische problematiek, is de cliënt beperkt zelfredzaam. Hierdoor is ondersteuning nodig binnen een 24-uurssetting. Denk aan het tot stand brengen van dagelijkse routine, het helpen behouden of stabiliseren van praktische vaardigheden, en het ondersteunen bij dan wel overnemen van meer complexe taken. Naast de individuele vragen is er ook een behoefte aan een meer groepsgerichte. Met betrekking tot ADL hebben cliënten een lichte ondersteuningsbehoefte.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde:

Om de beste zorg en begeleiding te kunnen bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. Dat zijn wij binnen Reinaerde!

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak;
 • Een contract voor onbepaalde tijd
 • Een salaris tussen de € 2.617,- en € 3.535,- bruto per maand bij 36 uur (CAO gehandicaptenzorg FWG 40) 
 • Voor deze functie is het functieprofiel van Regiebegeleider van toepassing
 • Eindejaarsuitkering van 8,33% en 8% vakantiegeld
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling van extra verlof
 • Bij Reinaerde kennen wij een aanbrengbonus van € 500,- netto als jij een nieuwe collega aanbrengt

Jouw talent als Regiebegeleider:

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je/ben je ook:

 • Minimaal een afgeronde mbo-opleiding niveau 4 bijvoorbeeld MZ, SPW of Activiteitenbegeleider
 • Passie voor de diversiteit van de doelgroep
 • Een natuurlijke interesse in de doelgroep LVB/MVB (+) en het eigen maken van de methodiek d.m.v. training en scholing vanuit Reinaerde
 • Je durft te kijken naar de cliënt met zijn of haar eigen achtergrond, waarbij aandacht is voor hun eisen, wensen en verlangens
 • Een gezonde dosis, humor en geduld

De betekenis van Reinaerde:

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en daarbij bij aan de kwaliteit van bestaan ​​van mensen met een beperking. Met bouwen we aan een betere wereld waarin een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, doen we samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet! Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Eerst nog een vraag of wil je sparren of deze functie en locatie iets voor je kan zijn? Bel naar de Boudewijnbuch 030-6702080 vraag naar Judith Oosterwijk of Marieke Jongerius.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar