Begeleider B/C, LVB, Jongeren, Volwassenen, Heivlinder, 24-32 uur

Nederland, Utrecht, UtrechtBegeleider

Zoek jij waardevol contact en maak jij graag (samen met collega's) van een huis een thuis? Wij zijn op zoek naar een gedreven begeleider met een luisterend oor en aandacht voor de bewoners. Op locatie Heivlinder krijg je te maken met een (betekenis)volle agenda gericht op de ondersteuning van cliënten met een licht verstandelijke beperking.

Hoe je als Begeleider B/C positieve energie brengt

Als begeleider haal jij energie uit het begeleiden van cliënten. Vol passie en bewondering ben jij degene die hen ondersteunt en begeleid om zo zelfstandig mogelijk te wonen en leven, midden in de maatschappij. Hoe je dit precies doet? Dat doe je wederzijds respect en waardigheid!


Samen met jouw collega's zorgen wij ervoor dat ieder huis een thuis wordt. Jij weet ook als geen ander dat het belangrijk is dat een gevoel van eigenwaarde hebben, zelf keuzes kunnen maken, leuk en waardevol werk hebben, maar ook maatschappelijk en sociaal participeren. Samen met cliënten worden mooie doelen nagestreefd die bij de persoonlijke situatie van de cliënt passen. Natuurlijk wordt begeleidt en ondersteunt zoals beschreven staat in zijn/haar ondersteuningsplan. Als begeleider C ben je verantwoordelijk voor het schrijven van de ondersteuningsplannen van een aantal cliënten en coördineer je de uitvoer van de plannen. 


Naast dit waardevolle en dierbare werk met cliënten, werk je mee aan de ontwikkeling van het team. Ook zorgen wij er samen voor dat er stappen genomen en uitgevoerd worden zodat de woonsituatie goed gefaciliteerd wordt. 


Kortom, een heel uitgebreide functie met (jong)volwassenen!

Thuis bij Reinaerde Heivlinder 12 en 30

Locatie Heivlinder 12 en 30 in Utrecht is een moderne woonlocatie voor (jong)volwassenen vanaf 18 jaar met een licht verstandelijke beperking met ondersteuning bij ondersteuningsvragen. Hierbij kan je denken aan het leren omgaan met de beperking, leren koken, het stimuleren van sociale zelfredzaamheid, hygiëne, etc. De bewoners van locatie Heivlinder kennen veel mogelijkheden om zich te ontwikkelen. Zo willen zij graag praktische leren en vragen ondersteuning op sociaal gebied. Veel van de bewoners hebben ook ambitie om in de toekomst zelfstandig te wonen in een appartement.


Binnen locatie Heivlinder in Utrecht wordt gewerkt met het methodisch kader Krachtig & zelfbewust dat als basis het competentiemodel heeft, waarbij uitgegaan wordt van ontwikkelen van mogelijkheden. Het team waarin je komt te werken bestaat uit een ervaren groep enthousiaste begeleiders, die gericht zijn op een goede samenwerking. Taken en werkzaamheden worden goed georganiseerd en samen wordt er 24-uursbegeleiding (inclusief slaapdienst) geboden aan de cliënten.


Ben jij klaar om mee te verhuizen naar een prachtige nieuwbouwlocatie? In 2022 verhuist locatie Heivlinder namelijk naar Leidsche Rijn in Utrecht. Tussen kinderopvang en Brouwerij Maximus wordt gewerkt aan een gebouw met onderdelen voor Reinaerde. Het gebouw 3 verdiepingen, waarbij de studio's natuurlijk voor onze bewoners zijn. Omdat wij hier ruimte krijgen voor 25 cliënten, zijn wij op zoek naar extra versterking met ons de schouders. Benieuwd hoe dit er ongeveer uit komt te zien? Bekijk hier de schets, prachtig toch?


Wil jij bijdragen aan de zelfredzaamheid van onze cliënten en zou jij graag willen werken in een omgeving waar aandacht is voor de cliënt en voor jou? Solliciteer dan direct!

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. Dat zijn wij binnen Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

  • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
  • Een contract voor onbepaalde tijd voor 24-32 uur per week
  • Een salaris van maximaal € 2.993 bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 40) en natuurlijk 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling van extra verlof

Jouw talent als Begeleider B/C

Je betekent graag iets voor een ander en ziet mogelijkheden.
Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb/ben je ook:

  • Een afgeronde relevante MBO/HBO opleiding Gezondheidszorg en/of Welzijn (minimaal niveau 3 voor begeleider B en minimaal niveau 4 voor begeleider C)
  • Aantoonbare vaardigheden in het begeleiden en problemen van problemen met een lichte beperking en je gewend om te werken, waarbij je concreet en open kunt communiceren
  • Passie voor het stimuleren van zelfredzaamheid door een goede begeleiding
  • Een stevige persoonlijkheid, je bent duidelijk en weet te allen tijde rust en overzicht te bewaren

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Wij dragen bij aan de kwaliteit van bestaan ​​van mensen met een beperking. Met bouwen we aan een betere wereld waarin een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, doen we samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en altijd staat onze cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet! Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met de collega's van locatie de Heivlinder via het nummer 030-6705547.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar