Begeleider B, MVB, EVB, Volwassenen, Fluweelmos, 24-32 uur

Nederland, Utrecht, HoutenBegeleider

Je hebt een enorme passie voor het werken met mensen met een beperking. Samen met je team bouw jij in deze afwisselende functie aan een veilig thuis voor de mensen die er wonen. Zo kunnen zij zich het beste ontwikkelen.


Hoe je als Begeleider positieve energie brengt

Het waarmaken van de wensen en mogelijkheden van de cliënten met een verstandelijke beperking: daar ligt jouw kracht! Je begeleidt cliënten met een matig verstandelijke beperking. Daarbij stuur je vooral op het stimuleren en vergroten van kennis en vaardigheden. Op de woning is altijd begeleiding aanwezig als de cliënten thuis zijn. Het bieden een onderdeel van je werk, ook bied je ondersteuning bij de algemeen dagelijkse levensverrichtingen (ADL). Je hebt als begeleider een specifieke deskundigheid in het werken met cliënten met een verstandelijke beperking. Daarnaast ben je deskundig in het begeleiden van cliënten met autisme en/of sociale problematiek.

Thuis bij Reinaerde de Fluweelmos

Fluweelmos is een woonlocatie in Houten waar 24 uurs zorg wordt geboden. Hier wonen 28 cliënten met een zorgvraag. De locatie bestaat uit 4 woningen, 79, 81, 83 en 85.


Op iedere woning wonen 7 cliënten. Het zwaartepunt voor deze vacature ligt op de woningen 81 en 79. In deze woningen wonen cliënten in de leeftijd van 20 tot en met 62 jaar. Bij de ouder wordende cliënten wordt het accent gelegd op ondersteuning in de dagelijkse dingen. Het creëren van veiligheid en betrouwbaar zijn, is hier van belang. De begeleiding richt zich op het vasthouden van de bestaande vaardigheden Er wordt gewerkt met de methodiek LACCS. De cliënten die wonen bij Fluweelmos 79, hier wordt gewerkt a.d.h.v. instructies met pictogrammen om structuur aan te brengen. Cliënten op 81 en 79 hebben ondersteuning nodig in hun ADL. Het team bestaat uit medewerkers die met veel vormgeven. Je gaat werken op Fluweelmos 81 en 79,

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste zorg en begeleiding te bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. Dat zijn wij binnen Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Geen gedoe maar gelijk een contract voor onbepaalde tijd
 • Een salaris van maximaal € 2.853 bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35) en natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling van extra verlof
 • Inspraak in je rooster zodat je privéleven ook lekker blijft lopen

Jouw talent als Begeleider

Je betekent graag iets voor ander en kijkt altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je ook:

 • Minimaal een afgeronde MBO 3 opleiding voor begeleider B (bijvoorbeeld MZ, persoonlijk begeleider van SPW)
 • Minimaal 2 jaar beeld in een functie is een pré
 • Affiniteit met de doelgroep EVB (stig verstandelijke beperking), algemene dagelijkse levensverrichtingen (ADL verzorging) en handelingen
 • Een manier van werken met een open houding voor ideeën en feedback
 • Teamspirit, je bent enthousiast en weet dit op je collega's over te brengen
 • Een flinke dosis humor

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en daarbij bij aan de kwaliteit van bestaan ​​van mensen met een beperking. Met bouwen we aan een betere wereld waarin een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, doen we samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Eerst nog een vraag? Dan kan je contact opnemen met de locatie (030-2548030) of met Eric Dawson (manager) op telefoonnummer 06-51131399. Er zijn twee momenten waarop de sollicitatiegesprekken worden gehouden: vrijdagochtend 15 en 29 oktober. De briefselectie vindt plaats op 12 en 26 oktober. Een meeloopdienst maakt onderdeel uit van de sollicitatieprocedure. Interne kandidaten hebben voorrang bij de sollicitatieprocedure.


Acquisitie naar deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar