Begeleider B, LVB, MVB, Jongeren, Volwassenen, Ouderen, Singelhof, 28-32 uur

Nederland, Utrecht, WoerdenBegeleider

Jij maakt (samen met je collega’s) van het huis een thuis voor de mensen die er wonen. Met een luisterend oor, een oprecht advies en eerlijke hulp. Samen met het team bouw jij in deze afwisselende functie aan een veilig thuis.

Hoe je als Begeleider een positieve bijdrage levert

Of je nu ochtenddienst hebt of avonddienst; je maakt er iets van, voor iedereen. Eerst help je mensen op weg richting werk of dagbesteding, dan verzorg je het programma thuis voor degenen die thuisblijven. Je stimuleert een cliënt zijn kamer schoon te maken, belangrijke zaken leg je vast en vervolgens begeleid je een cliënt bij zijn of haar ADL-verzorging. Wat je ook doet, de mensen die je begeleidt staan centraal. Je richt je op het vergroten van de zelfredzaamheid van de cliënt. In het dagelijks leven van de cliënt speel jij een ondersteunende rol waarin je ook het sociale netwerk betrekt.

Thuis bij Reinaerde de Singelhof

De Singelhof is een appartementencomplex van Reinaerde in Woerden waar 24 uur per dag ondersteuning en zorg verleend wordt aan mensen met een verstandelijke beperking. De leeftijden zijn variërend van 18 tot 60+. De doelgroep is divers van licht verstandelijk beperkt (LVB) tot matig verstandelijk beperkt (MVB). In totaal wonen er 36 cliënten met een grote diversiteit aan ondersteuningsvragen. Er wordt gewerkt met de methodiek BAAS en met Krachtig & Zelfbewust. Het uitgangspunt is optimaliseren van de kwaliteit van bestaan.


Het team bestaat uit 16 begeleiders waar een professionele, respectvolle en ondernemende grondhouding belangrijk is. We bieden een prettige werksfeer waar ruimte is om te leren en jezelf verder te ontwikkelen.


Ons doel is het bieden van een prettig en veilig woon- en leefklimaat voor onze cliënten. De Singelhof ligt aan de rand van het centrum van historisch Woerden. Het NS-station Woerden ligt op loopafstand.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons. Daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen. Zo kun je in elk geval rekenen op:

  • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
  • Geen gedoe maar gelijk een contract voor onbepaalde tijd voor 28-32 uur per week
  • Een salaris van maximaal € 2.853,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35) en natuurlijk 8% vakantiegeld
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
  • Inspraak in je rooster, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen

Voor medewerkers die starten met hun loopbaan is dit een goede mogelijkheid om ingewerkt te worden en ervaring op te doen in ons mooie vak. Voor medewerkers met een ruimere ervaring is er voldoende kans om de vleugels uit te slaan binnen de locatie en ook binnen Reinaerde. Mensen met een ruime blik zijn zeer welkom. Op de Singelhof willen we graag van elkaar leren.

Jouw kwaliteiten als Begeleider

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je ook:

  • Minimaal een afgeronde mbo 3 opleiding (bijvoorbeeld MZ, persoonlijk begeleider of SPW)
  • Een gestructureerde manier van werken
  • Een open houding voor ideeën en feedback
  • Een flinke dosis humor waarmee je de zon laat schijnen, ook als het even wat minder gaat

Over Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk of wonen. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij vaker een kans dan een beperking?

Dan zouden wij weleens een hele goede match kunnen zijn. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Solliciteer direct! Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met telefoonnummer 030-2299922 en vragen naar Rian Koppes, manager. We zien je sollicitatie graag tegemoet!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar