Begeleider B, Jongeren, Kapelweg Dennendal 24-32 uur

Nederland, Utrecht, Den DolderBegeleider

Heb jij affiniteit met de doelgroep en autisme en wil je naast de cliënt staan ​​​​als deze aan het roer van zijn eigen leven staat? Dan is deze leuke baan in den Dolder iets voor jou!

Hoe je als begeleider positieve energie brengt

Als begeleider werk je vanuit een band, de relatie die je met de cliënt hebt. Je hebt veel interactie met de cliënten en ze zoeken af ​​en toe je grenzen op. Dit kunnen doen door verbale/fysieke agressie. Dit kan pittig zijn, maar omdat jij hen veiligheid en vertrouwen biedt zal er wederzijds vertrouwen ontstaan. Samen maken jullie grapjes en gaan jullie op pad. Zoals een lekker stuk fietsen of zelfs boodschappen doen. Als begeleider ben je geschoold in het werken met Triple C, een zo gewoon mogelijk leven ervaren en zelf doen waar dat kan. Je begeleidt de relaties bij het hebben van een zo normaal mogelijk leven en samen werken jullie aan doelen. De begeleiding die je geeft aan de cliënten is heel divers, dit heeft natuurlijk te maken met de individuele behoeften van de cliënten .

Thuis op de Kapelweg 5 en 7

Op de Kapelweg vind je 2 woningen voor en jongvolwassenen tussen de 18 en 30 jaar. Door de sfeer in de woning voel je je er al snel thuis. Iedere dag kun je activiteiten doen die passen bij wat jij wilt en waar je voldoening uit haalt. Je gaat doordeweeks met de cliënten mee naar dagbesteding, waar je samenkomt met Bomenhof 4. De activiteiten kunnen binnen of buiten zijn, denk aan verven, koken, bladeren opruimen. Een gedragskundige en Arts Verstandelijk Gehandicapten (AVG) stuurt de behandeling en begeleiding aan. Er zijn verschillende disciplines betrokken bij de begeleiding, zoals een lichaamsgerichte therapeut (PMT), logopedist, ergotherapeut en fysiotherapeut. Een gedragskundige en Arts Verstandelijk Gehandicapten (AVG) stuurt de behandeling en begeleiding aan. De woning heeft vijf slaapkamers. Elke kamer heeft een eigen douche, wastafel en toilet. Twee kamers zijn op de eerste verdieping. De begeleiding is op de begane grond. Iedereen kan gebruik maken van de grote woonkamer. Dat geldt ook voor de tuin, het is bedoeld voor ieder om zich veilig te voelen. Kapelweg 5 staat op het bosrijke Dennendal terrein. Er is weinig verkeer op het terrein, dus cliënten kunnen hier prima wandelen, fietsen of bijvoorbeeld skelteren.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

 • Een uitoefening functie voor 24 – 32 uur in de week, we overleggen over de uren
 • Direct een vast contract, als na de proeftijd blijkt dat wij bij elkaar passen
 • Een salaris van maximaal 2.853,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35 voor een begeleider B)
 • Onregelmatigheidstoeslag
 • Eindejaarsuitkering 8,33% en 8% vakantiegeld
 • Je eigen keuze arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling van extra verlof en enig inspraak in je rooster 
 • Scholing en coaching mogelijkheden

Jouw talent als Begeleider

Je betekent graag iets voor ander en kijken altijd naar een kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb/ben je ook:

 • Een zorggerelateerd diploma op mbo 3 of 4 niveau bijvoorbeeld maatschappelijke zorg of pedagogisch medewerker. Ook met een propedeuse op hbo-niveau, bijvoorbeeld Social Work, nodigen we je van harte uit te solliciteren
 • Ervaring met de doelgroep: jongeren met een complexe begeleidingsvraag in combinatie met autisme
 • Bereidheid om in een onregelmatige dienstrooster te werken, met uitzondering van nachtdiensten
 • Ervaring in de rol van begeleider is een pré

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Wij dragen bij aan de kwaliteit van bestaan ​​van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, doen we samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en altijd de cliënt centraal.

Zie je in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Eerst nog een vraag?! Bel of app met Iris van Maarschalkerweerd, telefoonnummer: 06-83225531.

Acquisitie naar deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar