Begeleider B, De Buitelaers, 20-24 uur

Nederland, Utrecht, IJsselsteinBegeleider

Het beste uit kinderen en jongeren halen, dat is jou wel toevertrouwd. Zorg jij voor een veilige en stabiele omgeving zodat iedereen zich kan ontwikkelen op zijn of haar eigen manier? Zorg jij voor een leuk, uitdagend en afwisselend programma? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Hoe je als Begeleider positieve energie brengt

Als begeleider bij de Buitelaers haal je energie uit het ondersteunen van kinderen en jongeren die logeren. Je begeleid bij het ontwikkelen van zelfredzaamheid, sociale en praktische vaardigheden, het gevoel van eigenwaarde en het maken van eigen keuzes. Jij weet als geen ander dat een veilig, ontspannen en warm logeerklimaat belangrijk is. Vanuit jouw ervaring en kennis weet jij hoe belangrijk het is om ondersteuning te bieden dat is afgestemd op individuele behoeften, mogelijkheden en wensen van het kind/jongeren. Samen met jouw collega's doe je dit op een werkwijze, waar duidelijke communicatie een belangrijke factor is.


Bij de Buitelaers begeleidt je kinderen, pubers en (jong)volwassenen met een (lichte tot matige) verstandelijke beperking, mogelijk in combinatie met autisme en/of hechtingsproblematiek in de leeftijd vanaf ca. 3 jaar. Je biedt de totale zorg- en dienstverlening aan cliënten, inclusief het werken volgens samenwerkingsafspraken in het ondersteuningsplan. Ook werk je nauw samen met de (wettelijk) vertegenwoordiger van de cliënt. Je werkt volgens een wisselend rooster in de weekeinden, midweken in schoolvakanties. Er worden daarnaast ook slaapdiensten en dagdiensten ingepland.


Kortom ben jij een begeleider die kinderen en jongeren een fijne logeerperiode kan bieden met oog voor ontwikkeling, veiligheid en vertrouwen? Solliciteer dan snel!

Thuis bij Reinaerde de Buitelaers

De Buitelaers is een logeerhuis in IJsselstein voor kinderen en jongeren vanaf 3 jaar met een ontwikkelingsachterstand en/of een verstandelijke beperking. Hier komen de kinderen/jongeren logeren, naar de dagopvang, BSO of vakantieopvang. Dit doen we tijdens weekenden, midweken en schoolvakanties, onder professionele begeleiding in een ontspannen omgeving. Activiteiten worden afgestemd op het niveau van de kinderen en er wordt elke week gewerkt met een thema.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons. Daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Een contract voor onbepaalde tijd voor 20-24 uur per week
 • Een salaris van maximaal € 2853,- (FWG35) als begeleider B en natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Reinaerde biedt een Meerkeuzesysteem Arbeidsvoorwaarden (MKA) aan. Het MKA biedt onder andere een fiets- en sportregeling, bruto-netto uitruil van reiskosten, kopen van extra verlof
 • Werken in een team met betrokken en ambitieuze collega's
 • Ontwikkelingsmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak

Jouw talent als Begeleider B

Jij betekent graag wat voor een ander en je kijkt naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Wat je in ieder geval voor deze functie meeneemt zijn:

 • Minimaal een afgeronde MBO 3 opleiding (bijvoorbeeld MZ, persoonlijk begeleider van SPW)
 • Je hebt een proactieve werkhouding, bent taak volwassen en voelt je verantwoordelijk voor de inhoud van jouw werk
 • Je hebt een open en respectvolle werkhouding, je bent sociaal vaardig en communicatief sterk
 • Je gevoel voor humor, kan relativeren en je bent niet bang voor onverwachte situaties
 • Je kunt zelfstandig en in teamverband werken
 • Je bent stressbestendig, creatief en flexibel
 • Je durft kritisch te zijn naar jezelf en je collega's en kunt omgaan met het en krijgen van feedback
 • Je werkt op een methodische wijze volgens het ondersteuningsplan

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht en drie gemeenten daarbuiten. Daarmee dragen wij bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega’s. We zijn constant in ontwikkeling en daarbij staat de cliënt altijd centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld, in het klein en in het groot. Sollicitant direct. Eerst nog een vraag? Neem dan contact op met Monique Hemmelder, Begeleider C via 0620089077 of Ageeth Helwig, Assistent Administrateur via 0612152256. Interne kandidaten hebben voorrang bij de sollicitatieprocedure.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar