Skip to content

Assistent bediening, Horeca, Restaurant en Vergadercentrum De Hoge Weide & ZiZo, minimaal 4 uur per week/uren in overleg

Nederland, Utrecht, UtrechtStafmedewerker

Ben jij op zoek naar een bijzondere en uitdagende werkplek, heb jij ervaring in de horeca en heb jij affiniteit met het werken in de gehandicaptenzorg? Lijkt het je leuk om tijdens de drukke dagen/weekenden en tijdens feesten en partijen bij te springen bij deze leuke werkplek? Lees dan snel verder!

Hoe je als assistent bediening positieve energie brengt

Als assistent bediening in de horeca werk je naast de collega’s ook met mensen die te maken hebben met een lichte tot matige verstandelijke beperking, mogelijk in combinatie met bijkomende problematiek in het autistisch spectrum. Dit doe je in een erg bijzondere en leerzame setting, namelijk de bediening van restaurant en vergadercentrum De Hoge Weide!


Vanuit jouw rol als assistent bediening bij restaurant en vergadercentrum De Hoge Weide en ZiZo, ben jij actief betrokken in de bediening en ondersteun jij cliënten in de werkzaamheden, waarbij de gasten niet uit het oog verloren raken. ADL zorg komt hier niet aan te pas, de cliënten zijn hierin zelfredzaam. Al werkenderwijs worden medewerkers begeleid en ondersteund, met als doel de zelfredzaamheid van de medewerker te vergroten. De één is hierin al vrij zelfstandig, terwijl de ander nog net wat meer begeleiding nodig heeft. Daarnaast werk je op een prettige, gezellige en veilige werkplek, waar het draait op gastvrijheid in alle facetten.


Natuurlijk wordt er gewerkt aan de hand van individueel opgestelde ondersteuningsplannen, waarbij rekening gehouden wordt met de interesses, wensen en doelen van de cliënten. Je krijgt een klein contract van minimaal 4 uur per week. Als assistent bediening werk je volgens een onregelmatig dienstpatroon. Dit houdt in dat je zowel in dag- als avonddiensten en in de weekenden en met feestdagen kan werken. Daarnaast zijn de werktijden op de Hogeweide van 08:30-22:30 uur, wat maakt dat je flexibel moet zijn.


Kortom, een uitdagende en waardevolle baan, waarbij je kunt bijdragen aan de ontwikkeling van de cliënten en kunt werken in een bijzondere setting. Lijkt jou dit een leuke uitdaging? Solliciteer dan direct!

Thuis bij Reinaerde de Hoge Weide en ZiZo

Restaurant en vergadercentrum De Hoge Weide is al vele jaren een begrip in Parkwijk. Wij zijn een a la carte restaurant. Voor gasten van ons vergadercentrum zijn diverse arrangementen mogelijk: zowel voor wat betreft indeling van de ruimtes, als qua wensen voor lunch, borrel en diner.


De medewerkers die werkzaam zijn bij de Hoge Weide en ZiZo, hebben een matig tot licht verstandelijke beperking, vaak is er sprake van bijkomende problematiek (gedragsproblemen, autisme, etc.).


ZiZo bestaat uit een winkel, atelier en eetcafé, gevestigd in hartje Utrecht aan de Oudegracht. ZiZo werkt commercieel en klantgericht. De cliënten zetten zich onder professionele begeleiding, elke dag voor 100% in om gasten en klanten van dienst te zijn. ZiZo is een plek waar cliënten zich kunnen ontplooien.

Eetcafé

In het eetcafé voeren de cliënten verschillende horecawerkzaamheden uit. De werkzaamheden bestaan uit bedienen van de gasten, maaltijden bereiden, taarten bakken, in de koffiehoek werken en schoonmaak taken. Daarnaast worden er ook caterings op locatie verzorgd.

Winkel en atelier


In de winkel worden er originele ambachtelijke producten verkocht. De werkzaamheden bestaan uit klanten te woord staan, afrekenen, het inpakken van cadeautjes en creatieve producten maken/ontwikkelen zoals lapjeskaarten, decopatch en het beien van o.a. sjaals en omslagdoeken.


Voor meer informatie zie onze websites Hoge Weide, en de ZiZo

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons. Daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak;
 • Je krijgt bij ons een tijdelijke aanstelling voor minimaal 4 uur per week in eerste instantie voor een jaar met de intentie voor verlenging
 • Een salaris van maximaal € 2659,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 25)
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Natuurlijk 8% vakantiegeld)
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Inspraak in je rooster, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen


Jouw talent als assistent bediening

Jij betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega’s en de mensen voor wie je het allemaal doet. Wat wij vragen voor deze functie:

 • Je hebt relevante werkervaring in de horeca
 • Je hebt minimaal een diploma van een relevante opleiding op mbo-niveau 2
 • Je bent gestructureerd, sociaalvaardig en stressbestendig
 • Je kan goed samenwerken en staat open voor feedback en tips m.b.t. omgang met de medewerkers
 • Je hebt een proactieve houding en voelt je verantwoordelijk voor jouw werkzaamheden
 • Je kunt schakelen, zowel tussen de werkzaamheden als ook de twee locaties
 • Je bent bereid om te werken volgens een onregelmatig dienstpatroon (zes-uurs diensten, dag- en avonddiensten, weekenden en feestdagen). De werktijden zijn van 08:30-22:30 uur, dit vraagt een flexibele inzet

Over Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk of wonen. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en komen wij graag met je in contact! Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Jürgen Jansen, via 06-30145470.

Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar