Overslaan naar content

Asset Manager

Utrecht, Utrecht, Nederland€ 3.217 - € 4.712 per maandManager

Jij verliest het belang van goede huisvesting voor onze cliënten, een prettige werkomgeving voor collega’s en financiën niet uit het oog.

Jouw werk als asset manager

Als Assetmanager draag je bij aan de totstandkoming van het Strategisch Huisvestingsplan van Reinaerde. De centrale vraag is hoe de vastgoedportefeuille van Reinaerde er uit moet zien om goede zorg te kunnen blijven verlenen aan onze dierbare cliënten en hoe wij een plezierige werkomgeving creëren voor onze collega’s. Jij vertaalt het Strategisch Huisvestingsplan in plannen per gebouw en beoordeelt nieuwe ideeën op tactisch en operationeel niveau. Jij ziet er op toe dat ons vastgoed blijft bijdragen aan de organisatiedoelstellingen. Jij bent daarbij in verbinding met de strategisch gebiedsmanagers, externe stakeholders en samenwerkingspartijen.


Het onderhouden van contacten met alle betrokken partijen, zowel intern als extern, maakt deze veelzijdige en brede rol compleet.

Jouw werkzaamheden beschrijven zich het beste als volgt:

 • Adviseren van management bij de ontwikkeling, implementatie en uitvoering van strategisch vastgoedbeleid, vastgoedinnovaties en investeringsvoorstellen
 • Houder van het lange Termijn Huisvestings Plan (LTHP) en mede verantwoordelijk voor de huidige en toekomstige strategie van de vastgoedportefeuille
 • Betrokken bij huur, aankoop, herontwikkeling en verkoop van vastgoed
 • Onderhouden van contacten met zorgmanagers, woningcorporaties, gemeenten, makelaars en externe adviseurs
 • Naast de typische asset managementtaken zijn er ook een aantal vastgoedbeheertaken zoals huur en verhuur, energiemanagement en het bijhouden van vastgoed gerelateerde data bij jou belegd

Jij draagt graag actief bij aan het beheersen van risico’s en het realiseren van gestelde bedrijfsdoelstellingen. Samen met je collega asset manager werk je zelfstandig binnen het beleid van de organisatie en rapporteert op behaalde doelen en resultaten aan jouw manager en de Raad van Bestuur.

Dit heb je nodig

Onze voorkeur gaat uit naar een nieuwe collega met ervaring als asset manager die zijn/haar kennis en kunde graag bij ons inzetten en verder uitbreiden. Heb je deze ervaring nog niet maar ben je ambitieus, bereid om te leren en beschik je over kennis/kunde die wel aansluit, dan zou dit ook passend kunnen zijn. Verder herken je je in minimaal twee van onderstaande functiecriteria:

 • Een relevante opleiding en/of kennis op hbo niveau zoals bijvoorbeeld asset management, of vastgoedmanagement
 • Specifieke kennis van strategische vastgoedportefeuille en kennis van betreffende wet- en regelgeving
 • Grote affiniteit met de zorg en de ontwikkelingen die binnen de (bekostiging van de) zorg spelen
 • Goede communicatieve- en uitdrukkingsvaardigheden in woord en geschrift


In competenties als organisatiesensitiviteit, analytisch vermogen, ambitieus, creatief en verbinder kun jij je in ieder geval goed vinden.

Dit krijg je van ons

Naast een baan met veel mogelijkheden om een actieve bijdrage te leveren aan het realiseren van onze organisatiedoelstellingen, kun je in ieder geval rekenen op:

 • Een contract voor onbepaalde tijd voor minimaal 32 uur per week
 • Een salaris tussen € 3.217,- en € 4.712,- bruto per maand op basis van 36 uur (cao gehandicaptenzorg FWG 55)
 • Natuurlijk 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, bijvoorbeeld een (lease) fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Het functieprofiel projectleider A is van toepassing voor deze vacature

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulante zorgverlening. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking.


Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Vastgoed bij Reinaerde

De vastgoedportefeuille bestaat uit twee instellingsterreinen en een groot aantal woonlocaties, dagbestedingslocaties en behandellocaties. In totaal heeft Reinaerde ca. 120.000 m2 BVO in gebruik waarvan ongeveer 80.000 m2 in eigendom. Een zeer diverse portefeuille, die wij zoveel mogelijk laten aansluiten bij de behoeften van onze cliënten en medewerkers.

Contact

Enthousiast geworden? Solliciteer dan direct. Eerst nog een vraag? Dan kan je contact opnemen met Barry Vis, manager Huisvesting, T 06 516 47 685.


Zolang de vacature online staat kun je reageren. Maar wacht niet te lang want we maken graag snel kennis met je.


Omdat Reinaerde belang hecht aan doorgroeimogelijkheden, hebben interne kandidaten de voorkeur, maar laat dit je niet weerhouden te reageren als je nog niet bij ons aan het werk bent.


Wij werven graag zelf onze nieuwe collega, bureaus hoeven daarom geen kandidaten voor te stellen.


of

Apply with Indeed onbeschikbaar