Skip to Content

Arts Verstandelijk Gehandicapten / Specialist Ouderengeneeskunde, Gebieden Zeist & Omstreken en Veenvallei, uren in overleg

Nederland, Utrecht, Woudenberg, Den DolderBehandelaar

Bij Reinaerde locatie De Heygraeff en Dennendal zijn we zoek naar een enthousiaste Arts Verstandelijk Gehandicapten of Specialist Ouderengeneeskunde die affiniteit heeft met de gehandicaptenzorg. Zoek jij naar dynamiek in je werk door als arts tussen je cliënten in te staan? Lees dan snel verder.

Over de locaties Dennendal & De Heygraeff

Beide locaties zijn instellingsterreinen van Reinaerde welke zijn gelegen tussen de bossen. De cliënten die hier wonen verschillen sterk van elkaar in ontwikkelingsniveau en hun zorgvraag. Sommige cliënten wonen zelfstandig onder begeleiding, anderen hebben intensieve zorg nodig. Naast mensen met een verstandelijke beperking, wonen bij Reinaerde ook mensen met niet aangeboren hersenletsel (NAH). De werkzaamheden kunnen ook plaatsvinden op buitenlocaties van Reinaerde en/of op de poli.

Jouw werk als Arts Verstandelijk Gehandicapten/ Specialist Ouderengeneeskunde

Als AVG/SO bied je optimale medische ondersteuning aan mensen met een verstandelijke beperking. Dit doe je samen met een team van artsen, psychiaters, psychologen en verpleegkundig specialisten. Binnen dit team heb je een coachende rol. Daarnaast werk je nauw samen met begeleiders van de verschillende locaties.


Als arts verstandelijk gehandicapten of specialist ouderengeneeskunde sta je direct tussen de bewoners in. De casuïstiek die je krijgt is heel divers. Door de grote diversiteit aan doelgroepen (EVG, NAH, LVG, ouderenzorg en kinderzorg), kun je zelf een richting bepalen die je op wilt gaan. Jouw dagelijkse takenpakket bestaat onder andere uit:

 • Volgen van de gezondheid van de cliënt en verrichten van preventief onderzoek
 • Behandelen van cliënten met een complexe zorgvraag
 • Nauw samenwerken met de verpleegkundig(e)(specialist) en de huisarts
 • Participeren in het multidisciplinair team van paramedici en gedragsdeskundigen en werkt samen met de manager van de locatie in het kader van de zorg rondom de cliënten
 • Adviseren en coachen begeleiders t.a.v. medische vraagstukken
 • Leveren van een inhoudelijke bijdrage aan de ontwikkeling van de medische zorg
 • Mogelijk deel uitmaken van diverse expertiseteams o.a. Autismeteam, Zintuigteam en het team Gezonde leefstijl

De betekenis van Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. Wat we ook doen, we doen het samen. Samen met cliënten, hun familie, andere zorgpartijen en onze collega's. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons. Daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Direct een vast contract bij gebleken geschiktheid na een proeftijd van 2 maanden
 • Ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Een salaris van maximaal, € 8.256,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 75)
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33% 
 • Natuurlijk 8% vakantiegeld. (Afhankelijk van ervaring is toelage bespreekbaar)
 • Nevenactiviteiten zijn bespreekbaar
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
 • Je rooster stemmen we zoveel mogelijk met je af, zodat je privéleven ook lekker blijft lopen

Jouw talent als Arts Verstandelijk Gehandicapten/Specialist Ouderengeneeskunde

Als AVG/SO heb je natuurlijk affiniteit met de doelgroep. Daarnaast beschik je over goede contactuele en communicatieve eigenschappen, bent gericht op goede samenwerking, werkt graag in teamverband en beschikt over een gezonde dosis humor. Je draagt kennis en vaardigheden graag over en beschikt over een coachende werkstijl. Je bent initiatiefrijk en levert graag een actieve bijdrage aan de medische beleidsontwikkelingen. Je bent gericht op je eigen ontwikkeling en staat open voor activiteiten en bijeenkomsten die dit bewerkstelligen. Daarnaast:

 • Ben je in het bezit van een BIG-registratie
 • Beschik je over een rijbewijs en auto

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld, in het klein en in het groot. Ben je nieuwsgierig geworden en wil je meer weten van het werk? Of heb je een vraag? Dan nodigen we je van harte uit voor een kop koffie bij Reinaerde of om mee te lopen op de werkplek! 


Ben je voor jezelf werkzaam als Arts Verstandelijk Gehandicapten of Specialist Ouderengeneeskunde?! Ook dan nodigen we je van harte uit om te reageren.


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar