Skip to content

Ambulant Begeleider Vlindervallei of de Berk, uren in overleg

Nederland, Utrecht, Veenendaal of ZeistBegeleider ambulant

Ben jij de nieuwe begeleider die met hart en hoofd, dagelijks bij wil dragen aan de ontwikkeling en zelfstandigheid van kinderen met een beperking binnen speciaal en regulier onderwijs?


Hoe je als begeleider positieve energie brengt?

Het beste uit een kind halen en ontwikkeling van vaardigheden stimuleren dat is jou wel toevertrouwd. Samen met het kind, de familie of leerkracht ga je op zoek naar de best passende ondersteuning en/of begeleiding. Zo richt jij je op het vergroten van de zelfredzaamheid en draag je bij aan een prettige en veilige omgeving waar kinderen zich goed voelen. Vanuit de functie als begeleider vervul jij een ondersteunende rol. Natuurlijk doe je dit niet alleen en proberen wij het sociale netwerk hierin te betrekken. Ook ben jij van grote waarde voor de ontwikkeling van het team. Jij ziet verbeterpunten en weet je verantwoordelijkheid te nemen voor de uitvoering van diverse werkzaamheden.


Kortom, heb jij een voorliefde voor kinderen en wil jij bijdragen aan de ontwikkeling, zorg en ondersteuning? Wil jij bijdragen hun zelfredzaamheid te vergroten? Solliciteer dan direct!


Let op, het kan zijn dat wij voldoende capaciteit hebben waardoor je niet direct aan de slag kan. Niet getreurd, wij hebben vaak en met spoed uitbreiding nodig. Momenteel is dat op de Vlindervallei. Zo kan je toch snel aan de slag!


Over Reinaerde de Vlindervallei & De Berk

De Vlindervallei in Veenendaal richt zich op de ontwikkeling, zorg en ondersteuning van kinderen van 0-18 jaar met een ontwikkelingsachterstand, verstandelijke beperking soms in combinatie met een ernstige meervoudige beperking, een stoornis in het autistisch spectrum en/of psychiatrische problematiek. Er wordt dagbehandeling geboden gericht op ontwikkelingsstimulering, alsmede opvang op zaterdag, na schooltijd, in vakanties en ambulante begeleiding binnen het (speciaal) onderwijs en reguliere kinderopvang. Uitgangspunt bij het werken met kinderen is de individuele ondersteuningsvraag en de mogelijkheden van het kind.


De Berk in Zeist richt zich op de ontwikkeling, zorg en ondersteuning van kinderen in de leeftijdscategorie van 0-18 jaar die te maken hebben met een ontwikkelingsachterstand, verstandelijke beperking veelal in combinatie met een ernstige meervoudige beperking, een stoornis in het autistisch spectrum en/of psychiatrische problematiek. De Berk sluit aan bij de praktische en sociale vaardigheden. Door regelmaat, structuur en intensieve begeleiding ontwikkelen kinderen zich. Ieder in zijn eigen tempo en naar zijn eigen mogelijkheden. Een aantal kinderen van zowel het kinderdagcentrum als vanuit het onderwijs gaan naar de BSO+ en zaterdagopvang. Hier ligt de nadruk op ontspanning. De zaterdagopvang is om de week op zaterdag geopend.


Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons. Daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Een contract voor onbepaalde tijd o.b.v. 20-28 uur per week
 • Een salaris van maximaal € 3009,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35, een eindejaarsuitkering van 8,33% en natuurlijk 8% vakantiegeld)
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof

Jouw talent als Begeleider

Jij betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Wat je in ieder geval voor deze functie meeneemt zijn: 

 • Enkele jaren ervaring en enorm veel liefde en passie voor kinderen met een beperking
 • Je hebt affiniteit met onderwijs
 • Een afgeronde zorg gerelateerde mbo-opleiding, zoals MZ maar ook andere sociale opleidingen zijn welkom
 • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring in het werken met kinderen
 • Je hebt een proactieve werkhouding, bent taakvolwassen en voelt je verantwoordelijk voor de inhoud van jouw werk
 • Je hebt een open en respectvolle werkhouding, je bent sociaal vaardig en communicatief sterk
 • Je durft kritisch te zijn naar jezelf en je collega's en kunt omgaan met het geven en krijgen van feedback
 • Je werkt op een methodische wijze volgens het ondersteuningsplan


Over Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk of wonen. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.


Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld, in het klein en in het groot. Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Tim Provily, Specialistisch Begeleider Vlindervallei, via 06-82347590 of Janneke Verdonk, Specialistisch Begeleider De Berk, via 06-30640762. We zien je sollicitatie graag tegemoet!


Acquisitie naar aanleiding van deze vacature wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar