Skip to content

Ambulant Begeleider in onderwijs, Voorthuizen en/of Veenendaal, uren in overleg

Nederland, Utrecht, VeenendaalBegeleider ambulant

Een afwisselende baan in het ambulante onderwijs waarin je 1 op 1 begeleiding biedt en écht een band kan opbouwen met de cliënt.

Ambulant begeleider Voorthuizen

Voor een school in Voorthuizen zijn wij op zoek naar een gepassioneerde ambulante begeleider die écht een band wilt opbouwen met de cliënt. 

Als ambulant begeleider werk je in de klas en ondersteun je de leerkracht. Je biedt 1 op 1 begeleiding waarin de hulpvraag van de cliënt centraal staat. De uren van de zorg zijn in eerste instantie als volgt opgebouwd:

Ochtend (ma t/m vrij)

08.45-10:45

Middag (dinsdag en donderdag)

13.15 – 15:45


Ambulant begeleider Veenendaal

Ook zijn wij op zoek naar een ambulant begeleider in het onderwijs in Veenendaal. Hier wordt erg gestuurd op het opbouwen van een relatie met de cliënt en wordt er individuele zorg geboden. Heb jij een passie voor de gehandicaptenzorg en vind je het leuk om in het onderwijs werkzaam te zijn? Reageer dan snel. 


Voor de school in Veenendaal is de hulpvraag voor 4 a 5 dagen in de week voor 5 uur per dag. Kortom, gemiddeld 20-25 uur in de week. 

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

  • Een contract voor 1 jaar. Na afronding van deze opdracht in Voorthuizen of Veenendaal kijken wij graag met elkaar naar een andere werkplek. Natuurlijk is er ook de mogelijkheid voor een contract voor onbepaalde tijd.
  • Een salaris van maximaal € 3009, - bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35, een eindejaarsuitkering van 8,33% en natuurlijk 8% vakantiegeld)
  • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof

Jouw talent als Begeleider

  • Je hebt affiniteit met onderwijs
  • Een afgeronde zorg gerelateerde mbo-opleiding, zoals MZ maar ook andere sociale opleidingen zijn welkom
  • Je hebt aantoonbare kennis en ervaring in het werken met kinderen
  • Je hebt een proactieve werkhouding, bent taakvolwassen en voelt je verantwoordelijk voor de inhoud van jouw werk

Over Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk of wonen. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Contact

Vragen? Neem contact op met Tim Provily, Specialistisch Begeleider via 06-82347590.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar