Skip to content

Ambulant Begeleider en BSO, de Berk, Zeist, 24-27 uur

Nederland, Utrecht, ZeistBegeleider ambulant

Voor deze functie zoeken we een vaste collega en collega voor zwangerschapsvervanging. Je hebt een enorme liefde en passie voor kinderen met een beperking. Samen met het team bouw jij in deze afwisselende functie aan de ontwikkeling, zorg en ondersteuning van “onze” kinderen. Zodat zij zich het beste kunnen ontwikkelen.

Hoe je als ambulant begeleider positieve energie brengt

Als Ambulant begeleider zal jij vanuit KDC de Berk op pad zijn en 1 op 1 begeleiding bieden bij kinderen in de klas. Dit kan zijn bij het (speciaal) onderwijs, maar ook binnen een kinderdagverblijf. Je biedt hierin extra hulp en ondersteuning aan het kind met als doel dat het kind in de huidige setting kan blijven en hierin de ruimte en mogelijkheid krijgt zich goed te ontwikkelen. Je kan hierbij denken aan begeleiding in het omgaan met klasgenoten, het behouden van concentratie of het werken naar zindelijkheid. Je bent hierin taakgericht aan het werk en houdt direct contact met de leerkracht/begeleider op de groep. Je krijgt meerdere kinderen die je wekelijks zal bezoeken die op verschillende locaties naar school/opvang gaan. Als ambulant Begeleider werk je voornamelijk alleen maar je bent onderdeel van een groter team met wie je kan sparren. In de middag zal je werken op de BSO. Tijdens de schoolvakanties zal de 1 op 1 begeleidingsvraag lager liggen en maak je deel uit van het team vakantie BSO vanuit de Berk. 


Hoe we jou waarderen

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons. Daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

  • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
  • Een contract voor de duur van minimaal 6 maanden voor 24-27 uur per week, met kans op verlenging
  • Een salaris van maximaal €3154,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35 of 40, afhankelijk van ervaring) en natuurlijk 8% vakantiegeld en een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof

Jouw talent als Ambulant Begeleider

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Om stevig in je schoenen te staan, heb je ook:

  • Een afgeronde MBO 4 / HBO (zoals SPW, Sociaal Werk, Pedagogiek)
  • Kennis en/of ervaring in het werken met kinderen met een ontwikkelingsachterstand
  • Een proactieve en zelfstandige werkhouding waarin je snel kunt schakelen en neem je een passende verantwoordelijkheid voor de inhoud van je werk
  • Een gestructureerde manier van werken met een open houding voor ideeën en feedback
  • Vanwege het reizen tussen locaties is een rijbewijs en eigen auto een pré

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan zouden wij wel eens een hele goede match kunnen zijn. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen met Janneke Verdonk, Specialistisch Begeleider, via het telefoonnummer 030-6916042.

We zien je sollicitatie graag tegemoet.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar