Overslaan naar content

Als ambulant begeleider kom je bij Eli thuis!

Utrecht, Utrecht, Nederland€ 2.338 - € 3.294 per maandBegeleider ambulant

Thuis bij:

Eli is een jongetje van 1,5 jaar. Hij heeft het downsyndroom, en heeft hulp nodig bij dagelijkse handelingen en zelfverzorging. Door de week gaat hij naar de gespecialiseerde peuterspeelzaal Irene in de stad Utrecht.

Eli woont met zijn ouders en zusje in een ruime eengezinswoning in de rivieren wijk in Utrecht


De ouders van Eli vragen: hulp voor Eli thuis, de tijden zijn in overleg maar zijn zo rond de 4 tot 8 uur per week verdeeld over twee dagen einde middag begin van de avond. Dit is het spitsmoment in het gezin. Het zou fijn zijn als de ambulant begeleidster Eli kan ophalen (e-bike met fietskar is aanwezig), hem bij thuiskomst kan verzorgen (in bad) samen eten en spelen.

Wat we van je verwachten:

Je betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Samen met de ouders van Eli gaan we de inhoud en werktijden bespreken en kijken we of er een “klik” is.

  • Een afgeronde MBO 3 opleiding (bijvoorbeeld MZ, persoonlijk begeleider of SPW) Kennis met de doelgroep is fijn, maar als je het wilt leren kennen is nog belangrijker
  • Zelfstandig kunnen werken

Hoe we je waarderen bij Reinaerde:

Je professionaliteit en kwaliteit zijn van grote betekenis voor ons. Daarom doen we graag iets terug. We creëren de ideale omgeving om het beste uit jezelf te halen en om ook jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

  • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
  • Over het contracttype en de uren gaan we samen in overleg, zodat het ook voor jouw privé gaat passen.
  • Een salaris van maximaal € 3.294,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 35) en natuurlijk 8% vakantiegeld
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof
  • Bij Reinaerde kennen wij een aanbrengbonus van € 500,- netto als jij een nieuwe collega aanbrengt

Over Reinaerde:

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk, wonen of ambulant. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en dragen daarmee bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan zouden wij wel eens een hele goede match kunnen zijn. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld. Eerst nog een vraag? Dan kun je contact opnemen Joke Kruger, telefoonnummer 06-53210575. We zien je sollicitatie graag tegemoet!

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar