Skip to Content

Adviseurs Organisatieontwikkeling, 28-36 uur

Nederland, Utrecht, UtrechtStafmedewerker

Overweeg jij in te stappen om als Innovatie- en organisatieadviseur een rol van betekenis te pakken voor de zorg van overmorgen? Dan hebben we nu meteen een eerste dilemma voor je – Welke keuze past bij jou?


1. Kies je de sollicitatieroute via onze recruitmentgame en ontdek je zo welke uitdagingen en vraagstukken ons te wachten staan?  Direct naar de game


Of2. Ga je voor de vacature tekst en ontdek je zo of we bij elkaar passen? Lees dan verder


De wereld om ons heen is voortdurend in beweging, ontwikkelingen en (technische) innovaties volgen elkaar snel op. Reinaerde wil, met haar belangrijke partners en stakeholders, voorbereid zijn op de toekomst. Het lerend vermogen continu vergroten en alert zijn op trends en ontwikkelingen. Stap jij in om hierbij een rol van betekenis te pakken?

Om de continuïteit en kwaliteit van zorg en een aantrekkelijke werkomgeving aan medewerkers te kunnen blijven bieden, is het noodzakelijk onze manier van organiseren continu aan te scherpen, een sterk lerend vermogen aan te jagen en ons te blijven ontwikkelen. Dit vraagt de beschikbaarheid van expertise op het gebied van ontwikkeling, veranderen en vernieuwen. Wij zoeken twee tactisch experts op het gebied van ontwikkelen veranderen en vernieuwen die met de nodige executiekracht van ‘van idee naar i do’ handen en voeten geeft.

Waarom past deze functie jou?

Als Tactisch adviseur ben je gefascineerd door wat mensen drijft en in beweging brengt. En het lijkt je geweldig om te ondersteunen in en bij de ontwikkeling van medewerkers en de organisatie. Zo draag je bij aan het vergroten van het lerend vermogen en de continuïteit en kwaliteit van zorg. Je verbindt daartoe met het management en belangrijke stakeholders en vertaalt diverse vragen vanuit onze visie op ontwikkelen, veranderen en vernieuwen. Je bent conceptueel sterk, creatief en innovatief en gebruikt dit om een duurzame ontwikkelbeweging te versterken. Je bent als daadkrachtige adviseur een belangrijke schakel in ontwikkeling als thema en het toerusten van de medewerkers. Je stelt samen met je collega’s de strategie op hoe de organisatie concreet vorm kan geven aan het vergroten van het lerend vermogen en zorgt dat we hierin de goede dingen doen.

Wat is jouw Profiel

We zoeken twee collega’s om ons team te versterken. Om samen te werken aan het geheel van opgaves op het gebied van ontwikkelen, veranderen en vernieuwen. Daarbij werken we vanuit ons functieprofiel EN onze talenten . We zijn nieuwsgierig naar nieuwe collega’s die vanuit diverse achtergronden in willen stappen om bij te dragen aan de continuïteit van zorg. Nu en in de toekomst. Daarom willen we vooropgesteld voorkomen dat we een te nauw profiel formuleren.

Uiteraard zijn we nieuwsgierig naar je opleiding, werk- en levenservaring. En als collega van MOOI heb je een scherpe blik en ben je nieuwsgierig. Je draagt bij aan een prettige en professionele sfeer. Je bent analytisch sterk, organisatiesensitief en weet je goed te bewegen in diverse contexten. Je denkt overstijgend, innovatief en weet ook de verbinding te maken naar de concrete uitvoering. Je bent to-the-point en kunt je verhaal helder over brengen. Je wilt impact maken. Effectief en resultaatgericht.

Hoe waarderen we je bij Reinaerde?

We vinden het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. Dat faciliteren we binnen Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

  • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
  • Een contract voor onbepaalde tijd voor 28 -36 uur per week
  • Een salaris afhankelijk van opleiding en werkervaring in FWG 50/ 55 en natuurlijk 8% vakantiegeld
  • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
  • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof

Over Reinaerde

Voor 3600 mensen met een beperking verzorgt Reinaerde begeleiding en behandeling bij werk of wonen. Dit doen we in 26 gemeenten in de provincie Utrecht, drie gemeenten daarbuiten en daarmee dragen we bij aan de kwaliteit van bestaan van mensen met een beperking. Met elkaar bouwen we aan een betere wereld waarin iedereen een rol van betekenis heeft. Dat is waar wij voor staan. We zijn constant in ontwikkeling en zetten daarbij altijd de cliënt centraal.


We zien je reactie graag voor 10 december a.s. tegemoet. En nemen dan contact met je op!

of

Apply with Indeed onbeschikbaar