Skip to content

Administratief ondersteuner, Dennendal, Den Dolder, 16 uur

Nederland, Utrecht, Den DolderStafmedewerker

Ben jij een administratief ondersteuner en wil jij een bijdrage leveren aan administratieve processen in Den Dolder? Laat van je horen!

Hoe je als Administratief ondersteuner energie brengt

Als administratief ondersteuner geef je uitvoering aan administratieve processen en ben je verantwoordelijk voor de administratieve ondersteuning van de managers. Jij zorgt ervoor dat alle administratieve processen correct worden afgehandeld. De administratieve processen bestaan onder andere uit; Youforce (in- en uitdienst melden medewerkers, verslagen functioneringsgesprekken, ziekmeldingen), Pro-Active (bank- en kasadministratie) uitvoering geven aan telefonische bereikbaarheid (vragen beantwoorden en/of doorschakelen), mails beantwoorden en doorzetten, mailinglijsten en contactgegevens bijhouden en brieven versturen.

Je versterkt in deze functie een team met twee collega’s maar werkt veel zelfstandig. Het betreft een tijdelijke functie van een jaar ter vervanging. 

Met name de zomermaanden is je beschikbaarheid erg belangrijk.

Thuis bij Reinaerde Dennendal

Dennendal is een beschutte woonlocatie waar rond de 180 cliënten wonen. Dennendal – Plein 4 is een plek waar cliënten en medewerkers samenkomen. In het dit jaar gerealiseerde gebouw komt alles samen onder één dak: dagbesteding, bewegen en behandelen, nachtzorg en werk- en ontmoetingsplekken voor de ondersteunende functies.

We willen dichtbij cliënten werken en vinden het belangrijk dat alle medewerkers gericht zijn op verbinden en samenwerken met cliënten, collega’s, andere disciplines, de buurt, samenwerkingspartners en gemeenten. Vanuit deze achtergrond willen we gelijkwaardige samenwerkingsplaatsen ontwikkelen en de secretariële en administratieve functies verder inrichten. Dit past bij onze ambitie om meer integraler te gaan werken.

Hoe we je waarderen bij Reinaerde

Om de beste ondersteuning te bieden, is het belangrijk dat jij je als medewerker verder kunt ontwikkelen en met plezier werkt. Dat faciliteren we binnen Reinaerde. We creëren de ideale omgeving om dit te bereiken en om ook echt jezelf te zijn. Zo kun je in elk geval rekenen op:

 • Continue ontwikkelmogelijkheden, zowel in je vak als op persoonlijk vlak
 • Een contract voor de periode van een jaar 16 uur per week
 • Een salaris van maximaal € 2801,- bruto per maand op basis van 36 uur (FWG 30) en natuurlijk 8% vakantiegeld
 • Een eindejaarsuitkering van 8,33%
 • Je eigen keuze in arbeidsvoorwaarden, in bijvoorbeeld een fiets- en sportregeling of extra verlof

Jouw talent als Administratief ondersteuner

Jij betekent graag iets voor een ander en kijkt daarbij altijd naar kansen en mogelijkheden. Deze positieve energie werkt aanstekelijk op je collega's en de mensen voor wie je het allemaal doet. Wat je in ieder geval voor deze functie meeneemt zijn:

 • Een relevante opleiding / kennis op VMBO werk- en denkniveau aangevuld met relevante praktijkervaring in administratieve verwerkingsprocessen en procedures
 • Een stevige persoonlijkheid, accuraat en kunt goed zelfstandig werken
 • Communicatief, sociaal vaardig, kan goed samenwerken en bent klantvriendelijk
 • Je beheerst de Nederlandse taal zowel mondeling als schriftelijk
 • Je kunt soepel schakelen tussen verschillende werkzaamheden
 • Je hebt ervaring met office programma’s als Outlook, Word, Excel

Zie jij in elke beperking een kans?

Dan pas je bij Reinaerde en zien we je sollicitatie graag tegemoet. Samen verleggen we grenzen en werken we aan een betere wereld.
Eerst nog een vraag? Dan kan je contact opnemen met Guido Raes, manager, telefoonnummer 06-22859224. 

Reageren kan tot 25 mei.

Interne kandidaten hebben voorrang bij de sollicitatieprocedure.

Acquisitie wordt niet op prijs gesteld.

of

Apply with Indeed onbeschikbaar